Çılgın Dersane dizi oluyor - 1. Fragman yayınlandı izle

Çılgın Dersane dizi oluyor - 1. Fragman yayınlandı izle

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Çılgın Dersane Üniversite 1. bölüm fragmanı yayınlandı izle Show TV 8 Haziran Bu bir çılgın dersane hikayesi izleyin

Aksoy Film'in yapımcılığını üstlendiği, Faruk Aksoy'un yapımını gerçekleştirdiği dizi, bu yazın en iddialı komedi dizisi olarak yakında Çılgın Dersane Üniversitede adıyla Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Filmlerde olduğu gibi, gençlik, eğlence, komedi, aşk, dans ve bol enerji vaat eden dizi, filmlerdeki nbsp; Mojo (Paşhan Yılmazel), Fırıldak (Ozan Aydemi), Kurdela (Duygu Çetinkaya), Doktor (Okan Karacan), Mustafa Topaloğlu (Mustafa Hoca) gibi eski karekterleri korurken, onların yanına, Bigboy (Memduh Kızılkaya), Astrolog (Merve Dizdar) ve Jobs (Oğuz Peçe) gibi pek çok yeni karekteri de televizyon izleyicisinin beğenisine sunacak.Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Yasin Uslu oturuyor.
##tgvideo##
Her yıl olduğu gibi bu yıl da bir nbsp; üniversiteyi kazanamayan Çılgın Dersane öğrencilerinin nbsp; başları aileleriyle belaya girer. Bu beladan kurtulmak için hep beraber çok iddialı bir çözüm bulurlar. Ancak bu çözüm başlarına, hiç ummadıkları nbsp; çok daha büyük ve komik nbsp; sorunlar açar...

Sezonun en iddialı komedi dizisi "Çılgın Dersane Üniversitede", yakında Show TV'de başlıyor!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...