Çaykur Rize Trabzon maçı ikinci devre (CANLI)

Çaykur Rize Trabzon maçı ikinci devre (CANLI)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftası Çaykur Rizespor - Trabzonspor mücadelesiyle kapanacak. Dev mücadelenin önemli anlarını sitemizden takip edebilirsiniz.

Trabzonspor, deplasmanda oynadığı Ç.Rizespor maçını kazanarak dış sahadaki kötü gidişe nokta koymak hedefinde. Ligde sezonun ikinci yarısında üst sıralara tırmanmak isteyen Trabzonspor, bu akşam kazanarak galibiyet serisini başlatmak istiyor.ÇAYKUR RİZESPOR: Serkan, Koray Viera, Ahmet Görkem, Ali Adnan, Kıvanç, Sylvestre, Engin, Ali Abdi, LuaLua, Kweuke. nbsp;TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Aykut Demir, Zokora, Kadir, Caner, Colman, Olcan, Malouda, Adrian, Emre nbsp;Sezonun ilk yarısında oynadığı 8 deplasman maçında sadece 1 galibiyet ve bir beraberlik alarak kötü bir performans sergileyen bordo-mavililer, söz konusu maçlarda attığı 8 gole karşılık ise kalesinde 16 gol gördü. Çaykur Rizespor maçıyla bu kabusuna son vermek isteyen bordo-mavililerde Teknik Direktörü Mustafa Akçay da ikinci yarıda deplasman karnesini düzetmek istediklerini belirterek, "Çaykur Rizespor maçında kendi evimizdeki oyun anlayışı ile kazanmak için oynayacağız" dedi.
MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

55'Bu kez gelişen Rizespor atağında LuaLua'nın pasında ceza alanı dışında topla buluşan Kweuke'nin şutu farklı şekilde dışarıya gitti.
54'Trabzonspor, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada kaleci Serkan tehlikeyi önleyen isim oldu.
53'Bu arada az önce sarı kart gören Yusuf Erdoğan, bir sonraki lig maçında cezalı duruma düştü.
52'Hızlı gelişen Trabzonspor atağında Olcan, kendi yarı alanından hızla çıkıp pasını sağ kanattan ileriye koşu yapan Adrian'a verdi. Adrian'ın ceza alanına ortasında kaleci Serkan topu kurtardı.
51'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede rakibine sert bir faul yapan Yusuf Erdoğan sarı kart gördü.
50'Gelişen Trabzonspor atağında ceza alanı dışında topla buluşan Olcan'ın sert şutu farklı şekilde dışarıya gitti.
49'Sol kanattan üst üste iki kez kullanılan köşe vuruşunda da Trabzonspor savunması rakibine vuruş izni vermedi.
48'Maçın en net pozisyonunu Rizespor yakaladı ama LuıaLua'nı ceza alanı içi sağ çaprazdan şutunu Onur son anda kornere gönderdi.
47'Ev sahibi ekip sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Kweuke'nin kafa vuruşu Onur kurtardı.
46'Çaykur Rizespor ikinvi yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Sakatlık yaşayan Engin Baytar'ın yerine Sercan Kaya oyuna girdi.
46'İkinci yarı Trabzonsporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
D.A.İlk yarıda son düdük ve ilk yarı sona erdi.
45'Rizespor'da Engin Baytar, bir sakatlık daha geçirdi ve sedyeyle oyun alanı kenarına götürüldü.
45'Sağ kanattan gelişen Rizespor atağında Engin'in ceza alanına ortasında Kweuke'den önce Trabzonspor savunması topu uzaklaştırdı.
45'İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.
44'İlk yarının son bölümleri oynanırken iki takım da çok fazla top kaybetmeye başladı.
42'Trabzonspor son dakikalarda topla biraz daha fazla oynamaya başladı.
41'Bordo mavililer, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Serlkan topu yumruklarıyla uzaklaştırıdı.
40'Trabzonspor bir kontra atak daha geliştirdi. Olcan Adın, topla birlikte sol iç koridordan ceza alanına girip bası olmasına rağmen vuruşunu yaptı ama top yandan dışarıya gitti.
39'Rizespor, rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Bosingwa topu karşıladı.
38'Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. Florent Malouda oyundan çıkarken Yusuf Erdoğan oyuna girdi.
37'Sağ kanattan gelişen Rizespor atağında Abdi'nin ceza alanına ortasında savunmaya çarpan topu kaleci Onur kontrol etti.
36'Bu arada Trabzonspor'da Malouda ve Rizespor'da ise Engin sakatlık geçirdi. İki oyuncunun da şu an tedavisi yapılıyor ama Malouda oyuna devam edemeyecek.
35'Gelişen Trabzonspor atağında sol kanatta topla buluşan Colman, ceza alanına orta yapmak istedi top dışarıya gitti.
34'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda kale sahasına yapılan ortada Onur topun sahibi oldu.
33'Bu kez gelişen Rizespor atağında rakip ceza alanı dışında topla buluşan Silvestre'nin şutunu Onur kornere çeldi.
32'Bu dakikaya kadar yakalanan en net pozisyonu Emre Güral sonuca çeviremedi.
31'Trabzonspor gole çok yaklaştı. Gelişen kontra atakta sol kanatta topla buluşan Adrian'ın ceza alanına yerden ortasında Emre Güral'ın penaltı noktası yakınlarında boş durumdayken vuruşu direğin hemen üstünden dışarıya gitti.
30'Bu pozisyonun ardından Engin ve Colman arasında bir gerginlik yaşandı ama ardından tatlıya bağlandı.
29'Trabzonspor yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Engin, Colman'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
28'Bu kez gelişen Trabzonspor atağında Olcan'ın ceza alanına yaptığı ortada top herkesi aştı.
26'Kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada topa yükselen Ahmet Görkem'in kafa vuruşunu çizgiden Kadir çıkardı.
25'Bir başka ev sahibi ekibin atağında Kweuke, sağ kanattan ceza alanına hareketlendi ama savunma topu kornere gönderdi.
18'Bu kez gelişen Trabzonspor atağında Colman, topla birlikte ceza alanına kadar gidip ara pasını Emre'ye verdi ama Rizespor savunması araya girdi.
17'Hızlı gelişen Rizespor atağınd LuaLua, ceza alanı ön bölümüne kadar topla gitti ve pasını sağ kanattan atağa katılan Abdi'ye verdi ama Abdi'nin vuruşu üstten dışarıya gitti.
16'Trabzonspor rakibi karşısında oyun kurmakta oldukça zorlanıyor.
15'Bir başka Rizespor atağında Engin'in ceza alanına sol kanattan hareketlenen Ali Adnan'a pasında araya savunma girdi.
14'Gelişen Rizespor atağında LuaLua'nın ceza alanı dışından şut denemesi savunmadan döndü.
nbsp;13'Rizesporlu oyuncular hazırlık pasları yaparak pozisyon üretmeye çalışıyor.
11'Bu arada Trabzonspor'da Gustavo Colman bir sakatlık geçirdi ve tedavisi için oyun alanının dışına çıktı.
10'Rizespor, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunma Bosingwa topu uzaklaştırdı. Ardından topu kontrol eden Kıvanç'ın uzak mesafeli şutunda top dışarıya gitti.
9'Bu kez gelişen Trabzonspor atağında Kadir'in sol kanattan köşe gönderine çok yakın bir noktadan yaptığı ortada kaleci Serkan'dan önce topla buluşan Olcan'ın kafa vuruşu üstten dışarıya gitti.
8'Yine sol kanattan gelişen Rizespor atağında Abdi'nin ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
7'Ev sahibi ekip maça daha fazla istekli başlayan taraf oldu. Rizesporlu oyuncular sahanın her yerinde baskı yapıyor.
6'Sol kanattan gelişen Rizespor atağında Abdi'nin ceza alanına ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
5'Gelişen Trabzonspor atağında Adrian'ın ceza alanı dışından şutu savunmadan döndü. Bu arada takım arkadaşıyla çarpışan Ahmet Görkem bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.
4'Çaykur Rizespor'un rakip yarı alanda baskısı var.
3'Bu kez gelişen Çaykur Rizespor atağında Abdi'nin ceza alanı dışından şutu kaleci Onur'da kaldı.
2'Trabzonspor, sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Olcan topu kontrol edip Colman'a oynadı. Colman'ın ortasında Serkan yükselip topu kontrolüne aldı.
1'Karşılaşma Çaykur Rizesporlu oyuncuların vuruşuyla başladı.
Yeni Rize Şehir Stadı'nda İstiklal Marşı'mız...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...