Cameron: 'Kim Kardashian kuzenim'

Cameron: 'Kim Kardashian kuzenim'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İngiltere Başbakanı David Cameron'dan şaşkınlık oluşturan bir açıklama geldi. Cameron bir söyleşide Kim Kardashian ile akraba olduğunu söyledi.

İngiltere Başbakanı David Cameron, İngiliz magazin dergisi Heat'e verdiği röportajda, Ermeni asıllı Amerikalı tv yıldızı Kim Kardashian ve ailesini ele alan reality show programını izleyip izlemediğini soran dergi yazarına sıradışı bir cevap verdi. Cameron, "İzlemiyorum ama Kardashian'lar ile akrabayız" dedi. The Telegraph gazetesinde yer alan habere göre, İngiltere Başbakanı, "Kim Kardashian hem de on üçüncü dereceden kuzenim. Ne kadar da yakınız değil mi?" diyerek esprili bir tavırla verdiği cevapla şaşkınlık oluşturdu. Başbakan Cameron'a Kardashian ailesiyle herhangi bir aile buluşmasının olup olmadığı soruldu ve David Cameron, "Şimdilik öyle bir görüşme, planlarım arasında görünmüyor" cevabını verdi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...