Çağla Şikel ateş püskürdü! 'Bu ilk değil...'

Çağla Şikel ateş püskürdü! 'Bu ilk değil...'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Emre Altuğ'dan ayrılığından sonra sürekli gündemde yer edinen ünlü sunucu ve manken Çağla Şıkel, Instagram hesabından o 'Hristiyan' iddialarına cevap verdi

Çağla Şıkel, taktığı kolyelerin 'haç'a benzetilmesi nedeniyle sık sık eleştirilince son kez açıklama yaptı. Ünlü manken Çağla Şıkel, taktığı kolyelerin 'haç'a benzetilmesi nedeniyle bir dönem eleştirilerin hedefi olmuştu. Şıkel, defalarca açıklama yapmasına rağmen sosyal medyadan gelen yorumların ve hakaretlerin sonu gelmedi. Şıkel, sonunda isyan edip Instagram sayfasına şu notu düştü:


İŞTE ÇAĞLA ŞIKEL'İN AÇIKLAMASI
"Bu ilk değil ama son açıklamam. Taktığım kolyelerin şekil itibariyle haç sanılması veya dinimle ilgili yorumlar yapılması beni çok ilgilendirmediği gibi tartışmalara konu edilmesi çok gereksiz.


Çok merak ediyorsanız açıp bakardınız ne olduklarına. 'Yok üşendim bakamam bence sen haç takıyorsun Hristiyan mısın sen!' diyenlere de sırf bu konuya kafa yormasınlar ve sayfamda artık konuşulmasını istemediğim için yazıyorum net!


Müslumanım, kolyelerimin birinde oğullarımın adı diğeri kadının simgesi, bu taktığım da 'Kuzey yıldızı'dır. Konu tartışmaya kapalıdır nokta. Şüphe duyanlar, lütfen okuyun iyice sonra sileceğim."
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...