Buttner transferinde flaş gelişme, Beşiktaş'a dişli rakip

Buttner transferinde flaş gelişme, Beşiktaş'a dişli rakip

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş'ın uzun süredir kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı sol bek oyuncusu Alexander Buttner transferinde siyah beyazlı kulübe rakip çıktı.

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Manchester United forması giyen sol bek oyuncu Alexander Buttner için Celtic kulübünün devrede olduğu belirtildi.2012 yılında Vitesse'den Manchester United'a transfer edilen sol bek oyuncusunu, İskoç ekibin sezon sonuna kadar kiralamak istediği öğrenildi.İngiltere'de bir televizyon programına konuşan 24 yaşındaki oyuncunun menajeri Aleksander Bursac, "Evet, Celtic sezon sonuna kadar oyuncuyu kiralamak istiyor. Buttner'in gelişimi için sürekli ilk 11'de oynayacağı bir kulübe transfer olması gerekiyor. Celtic gerçekten harika bir kulüp. Onlar, Manchester United ile görüşüyorlar, anlaşma olabilir." dediği belirtildi.İngiliz kulübünde toplamda 13 maçta forma giyen Alexander Buttner, 2 gol atarak takımına katkıda bulundu.
(sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...