Bursaspor'da Kallström harekatı!

/ Kaynak: İHA
Bursaspor'da Kallström harekatı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Bursaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Timsah'ın listesinin başında İsveçli Kim Kallström ve Özer Hurmacı yer alıyor.

Bursaspor, takımdan ayrılan Pablo Batalla'nın yerini doldurabilmek için tüm şartları zorluyor. Timsah'ın listesinin başında İsveçli Kim Kallström ve Özer Hurmacı yer alıyor. Bursaspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ara transfer döneminde Oğuzhan Aynaoğlu ile Brezilyalı golcü Fernandao'yu renklerine bağlayan yeşil-beyazlılarda, transferde hareketli saatler yaşanıyor. Teknik direktör Christoph Daum'un ısrarla istediği Kim Kallström'ün, transferinde yeşil-beyazlıların önemli mesafe kat ettiği öğrenildi. Ayrıca Bursaspor, Fenerbahçeli Salih Uçan'dan da vazgeçmiş değil. Timsah, genç yıldızı kiralık olarak renklerine katmak istiyor. Öte yandan Kasımpaşaspor'da kadro dışı bırakılan Özer Hurmacı da yeşil-beyazlı takımın gündeminde yer alıyor. Hurmacı'ya, Bursaspor dışında birçok kulübün talip olduğu ifade edildi. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...