Bu Tarz Benim'in sevilen yarışmacısı Medcezir'de

Bu Tarz Benim'in sevilen yarışmacısı Medcezir'de

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Show Tv'nin fenomen yarışması Bu Tarz Benim'den elenen Gizem Güler, Star Tv'nin sevilen dizisi Medcezir'de rol alacak

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Çağatay Ulusoy, Barış Falay gibi başarılı isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı Medcezir dizisinin kadrosuna Gizem Güler katıldı.
Bu Tarz Benim'in sevilen yarışmacısı Medcezir'de

YENİDEN MEDCEZİR'DE
Dizinin yeni sezonunun ilk bölümünde Sibel karakteriyle kısa bir sahne oynayan Gizem Güler dizinin kadrosuna yeniden katıldı. Bu Tarz Benim isimli yarışma programına katılarak popüler olan Gizem Güler, Medcezir'in 52. bölümünden itibaren diziye katılacak. Sibel karakterinin dizide ne kadar süre rol alacağı ise henüz bilinmiyor.




MEDCEZİR'DE BU HAFTA
Yaman ve Mira aylar boyu yaşanan tüm zorluklara rağmen tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken, korkusuzca gelecekten bahseden Yaman artık Mira'nın elini ne olursa olsun bir daha bırakmamaya kararlıdır. nbsp;
Nadir Baktıroğlu'nun hapse girmesi herkesin rahat bir nefes almasını sağlar. Selim onu hayat boyu içeride tutacak delilleri bir bir toplarken Cengiz'in de peşinde olduğunu hissettirir. Cengiz ise Nadir'le özgürlüğünün pazarlığını yapmaktadır.
Nadir hakkındaki soruşturmanın derinleştirilmesi Sude'nin nefesini keser. Nadir'in elinde bulunan görüntüler Sude'nin Altınkoy'daki bütün hayatını mahvetmeye yeterlidir. Bu ümitsizlikle Sude, Kenan'ın tanıdık hayatına sığınır. Kenan ona kimsenin zarar vermemesi için elinden geleni yapmaya hazırdır.
Bu Tarz Benim'in sevilen yarışmacısı Medcezir'de

Yaman'a geçmişinden gelen bir telefon Mira'nın onu kıskanmasına yol açar. Gelecekten korkmadan konuşan Yaman geçmişi konusunda da Mira'ya sonsuz güven verir. nbsp;Yaman ısrarla üzerinde durmamasına rağmen Eylül ve Mira, Elif'in de yardımıyla ona bir oyun oynamaya karar verirler. Yaman'ın tepkisinden korksa da Mert de onlarla birlik olmak zorunda kalır. Yaman'a oynanacak oyun herkesin bir araya geleceği büyük bir partiye dönüşür. O gece Mira beklenmedik bir karar verir. nbsp;
,


GİZEM GÜLER BU TARZ BENİM'DEN ELENDİ
Kim elendi! Bu Tarz Benim yarışmasının iddialı isimlerinden olan Gizem Güler elendi. Tüm jüriyi şaşırtan eleme gecesinde ilginç anlar yaşandı. İşte tüm detaylar... Bu Tarz Benim'in 6 Kasım eleme gecesinde, Ayşenur Balcı ve Gizem Güler elenmek üzere jürinin önüne çıkan isimler oldu. Elenen isim Gizem Güler oldu.


İki farklı kıyafetle jürinin önüne çıkan 5 Yarışmacıdan en az puanı alan isim elenmek üzere ortaya çıkan ilk isim oldu. 1990'lar konseptinde en düşük puanı Gizem Balcı aldı. Diğer ismi ise yarışmacılar önerdi. 2 isim Ayşenur Balcı'nın adını verince elenmek üzere jürinin önüne gelen iki isimden biri de o oldu. Gizem Balcı ile Ayşenur Balcı arasındaki tercihi jüri yaptı. Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez 'daha önce de gitmişti' diyerek Ayşenur Balcı'nın adını verdiler. 2'y 2 oy çıkınca karar konuk jüri olan Yıldız Tilbe'nin oyunu kaldı. Yıldız Tilbe Ayşenur Balcı'yı tarz buldu ve Gizem Güler elenen isim oldu.
Bu Tarz Benim'in sevilen yarışmacısı Medcezir'de





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...