Bu Tarz Benim 23 Ekim

Bu Tarz Benim 23 Ekim

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Hafta içi her gün ekranlarda olan tartışmalı yarışma programı Bu Tarz Benim bugünde saat 15.45'te ekranlarda olacak.

Hafta içi her gün ekranlarda olan tartışmalı yarışma programı Bu Tarz Benim bugünde saat 15.45'te ekranlarda olacak. Bakalım Bu Tarz Benim yeni bölümünde neler yaşanacak. Bu Tarz Benim'in jüri üyelerinden Nur Yerlitaş'ın jest ve mimikleri sosyal medyada fenomen haline geldi ve Nur Yerlitaş ile ilgili eğlenceli capsler ortaya çıktı.Bu Tarz Benim yeni bölümleriyle hafta içi her gün 15.45'te ekrana geliyor. Heyecan dolu anların yaşanacağı Bu Tarz Benim programında yarışmacılar 'en tarz' olduklarını kanıtlamaya çalışacaklar. Show TV'nin ilgiyle takip edilen ve neredeyse her bölümü tartışmalara sahne olan Yarışma programı 'Bu Tarz Benim'de Cumartesi akşamı eleme heyecanı yaşandı. Cumartesi gecesi jüri üyelerinden en az puanı Melek aldı. Böylece Melek elenecekler listesine girdi.

BU TARZ BENİM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ nbsp;

NUR YERLİTAŞ CAPSLERİ İÇİN TIKLAYIN

Kim kimin ismini söyledi?

Bu Tarz Benim 23 Ekim

Ayşenur – Nur, Nur – Ayşenur, Tuğçe – Nur, Ayşegül - Nur, Özlem – Nur, Gizem – Özlem, Ezgi - Özlem ve İkizler - Özlem'in ismini söyledi.

Veda eden isim o oldu

nbsp;Jürinin karşısına ve Melek'in yanına ismi en fazla söylenen Nur geçti. Bu hafta konsept olarak kendisine kostüm partisi seçen Bu Tarz Benim yarışmasına veda eden isim Melek Balkan oldu. Yarışmanın jüri koltuğunda son dönemde sosyal medyada capsleriyle gündeme gelen Nur Yerlitaş, Pop ve elektronik müzik şarkıcısı ve aynı zamanda fotoğrafçı Kemal Doğulu, sunucu, stilist ve Moda tasarımcısı Ivana Sert ve kareograf ve mankenlik ajansı sahibi Uğurkan Erez oturuyor.Show TV'nin en sevilen ve takip edilen programlarından Bu Tarz Benim'de Cumartesi akşamı eleme heyecanı yaşandı. Bu Tarz Benim'in eleme gecesinin konuğu ünlü şarkıcı Mustafa Topaloğlu oldu. nbsp;

Bu Tarz Benim 23 Ekim

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...