Bu da oldu, Meclis'e kotla geldi

Bu da oldu, Meclis'e kotla geldi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Eski BDP'li yeni HDP'li Sırrı Süreyya Önder, Meclis'te bir tabuyu daha yıkarak bütçe görüşmelerine kot pantolonla katıldı.

TBMM Genel Kurulu'nda 2014 yılı bütçe görüşmelerinin üçüncü gününde HDP'li Sırrı Süreyya Önder Genel Kurul salonuna, İçtüzük'te erkek milletvekilleri için belirtilen kılık kıyafet zorunluluğuna aykırı olarak, kot pantolonla ve kravatsız olarak girdi. HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Genel Kurul çalışmalarına kot pantolonla katıldıTBMM Genel Kurulu'nda 2014 yılı bütçe görüşmelerinin üçüncü gününde HDP'li Sırrı Süreyya Önder Genel Kurul salonuna, İçtüzük'te erkek milletvekilleri için belirtilen kılık kıyafet zorunluluğuna aykırı olarak, kot pantolonla ve kravatsız olarak girdi.Vatan'ın haberine göre Önder'in BDP grubunda otururken ayağa kalkarak Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'a cevap vermesi objektiflere böyle yansıdı. Önder kareli ceketini, kot pantolon ile tamamlamıştı.
Bu da oldu, Meclis'e kotla geldi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...