Bruma Galatasaray'daki bütün sistemi değiştirecek

Bruma Galatasaray'daki bütün sistemi değiştirecek

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Portekizli genç yeteneğe ilk 11'de forma vermeyi planlayan Fatih Terim, 6.3 milyon euro bonservis ödenen Kamerunlu stoperi tribüne gönderecek.

Transferini çok istediği nbsp;Bruma'ya kavuşan nbsp;Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, ideal 11'inde birçok değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Yabancıdaki 6+0+4 kuralı sebebiyle her hafta 3 lejyoneri tribüne yollayan tecrübeli teknik adam, 18 milyon euro maliyetli Portekizli oyuncuya yer açabilmek için bir diğer yeni transfer nbsp;Chedjou'yu feda edecek. Muslera, Eboue, Melo, Sneijder ve Drogba'yı banko olarak gören Terim, 6.3 milyon euro bonservis ödenen Chedjou'yu mecburen tribüne göndererek, 6. formayı Bruma'ya verecek. Tecrübeli çalıştırıcı bu tercihiyle oyun sistemini de değiştirecek. Drogba ile Sneijder gelene kadar 4-4-2 formasyonuyla takımını sahaya yayan, iki yıldızın transferiyle birlikte 4-3-1-2 dizilişine geçiş yapan Terim, Bruma'yla birlikte tek forvete dönüş yapacak.
GÖKHAN'A ALTERNATİF SERDAR
Portekizli oyuncunun süratinden faydalanmak isteyen ve bu oyuncuyu sol kanatta değerlendirmeyi düşünen Terim, Drogba'nın arkasını Burak, Sneijder ve Bruma üçlüsünden oluşturacak. Orta sahayı Selçuk-Melo ikilisinin paylaşacağı yeni sistemde savunmanın göbeğinde iki yerli stoper görev yapacak. Eskişehir'de olduğu gibi stoperde Gökhan Zan ve Semih'i yan yana oynatacak olan tecrübeli çalıştırıcının, kenar bek tercihleri Eboue ve Hakan Balta olacak. Bütün planlarını bu kadro üzerine yapan Fatih Terim'in Bursasporlu Serdar Aziz'i de bu yüzden istediği ortaya çıktı. Serdar'ı Gökhan Zan'a alternatif olarak düşünen yönetim, cuma gününe kadar Bursaspor'u ikna etmeye çalışacak. nbsp;Murad TAMER

PORTEKİZLİ 20 NUMARAYI GİYECEK
DROGBA İÇİN GELDİM!
Çiçeği burnunda G.Saraylı Bruma, dün sabah saatlerinde İstanbul'a ayak bastı. 18'lik yıldız ilk açıklamalarında G.Saray'ı seçmesinde Drogba'nın büyük rolü olduğunu belirterek, "Türkiye'de oynamak hiçbir zaman aklıma gelmemişti. Didier Drogba ile aynı takımda oynamak benim için bir hayaldi ve umarım benim gelişimin de yardımı dokunur. Hayalim, seçimimde etkili oldu. Fiziksel olarak hazırım. Bir an önce antrenmanlara başlayıp önemli başarılara imza atmak istiyorum" ifadelerini kullandı. Sağlık kontrolünden geçen Bruma, daha sonra Florya'daki tesisleri gezdi. Akşam saatlerinde TT Arena'da Teknik Direktör Fatih Terim'le tanışan Bruma, G.Saray'da 20 numarayı giyecek.

Sneijder'i nbsp;solladı nbsp;
Bruma, Fatih Terim döneminde kendisine en çok bonservis bedeli ödenen isim oldu. Sporting Lizbon'a bonuslarla birlikte 12 milyon euro ödeyecek olan G.Saray, geçtiğimiz sezon devre arasında Wesley Sneijder için Inter'e 7.5 milyon euro vermişti.


nbsp;Bruma Galatasaray'daki bütün sistemi değiştirecek
İLK TANIŞMA
Bruma, TT Arena'da Fatih Terim'le tanıştı. Portekizli genç, "Fatih Terim'den kendimle ve gelecekle ilgili çok güzel şeyler duydum. Bir futbolcu için çok önemli bir güven kaynağı" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...