Boyner'den ''Askıda iylik'' projesi

Düzenleyen:
Boyner'den ''Askıda iylik'' projesi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Boyner, "İyiliğe Dönüştür" ve "Askıda İyilik" projeleriyle Türkiye’nin mağazacılıkta en büyük iyilik hareketine imza atıyor.

Boyner'den yapılan açıklamada, "Tüm kurumsal sosyal sorumluluk projelerinde hep daha iyiyi sunmaya, toplumsal değer yaratmaya odaklanan Boyner, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi" denildi ve şu bilgiler verildi:

"Boyner yeni sosyal sorumluluk projesi 'Askıda İyilik'i,  Lokman Hekim Sağlık Vakfı ile birlikte yürütüyor. Bu proje için Boyner, müşterilerine sembolik fiyatlarla ‘Yetişkin ve Çocuk’ iyilik paketleri hazırladı. Boyner ve YKM müşterileri,  bu iyilik paketlerini satın almaları halinde, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla bu paketlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına destek olacak."
Hazırlanan "İyilik Paketleri"nin yetişkinler için alt ve üst parçalardan oluşan kombin; çocuklar için de alt, üst parçaların yanı sıra çorap ve şapkayı da içerdiği belirtilen açıklamada. "Kısa sürede oldukça ilgi gören projede sadece mağaza içinde yapılan duyurular ile 8 bin iyilik paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yola çıktı" denildi.

Açıklamaya göre, yetişkin İyilik Paket’leri 15 liradan, Çocuk İyilik Paketleri ise 20 liradan satışa sunularak "Askıda İyilik"e dönüşüyor. "Boyner ve YKM müşterileri, kasada alışverişlerini tamamlarken bir iyilik de ihtiyaç sahipleri için yapma fırsatını yakalıyor" denilen açıklamada, "Tüm Boyner ve YKM müşterileri bu iyilik hareketine katılabilecek. Ayrıca dilerlerse boyner.com.tr’den alışveriş yaparken de ‘İyilik paketlerini’ sepetlerine ekleyerek online alışverişte de ihtiyaç sahipleri için ‘askıya’ kıyafet bırakabilirler" denildi ve şöyle devam edildi:

"Geçtiğimiz yıl yine Boyner ve Lokman Hekim işbirliğiyle hayata geçirilen ‘İyiliğe Dönüştür’ projesi kapsamında tüm Boyner ve YKM mağazalarına yerleştirilen giysi kumbaralarıyla bugüne kadar toplanan yaklaşık 65 ton 
giysi iyiliğe dönüştü. Proje kapsamında toplanan giysilerden kullanıma uygun olanların büyük bölümü ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Kıyafetlerin bir bölümünün kermeslerde satılması ve kullanıma uygun olmayan 6.5 ton kıyafetin de hammaddeye geri dönüştürülmesiyle elde edilen gelirle de 38 tıp fakültesi öğrencisine 1 yıllık eğitim bursu sağlandı."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...