BKM oyuncusu Emrah Okay'a kurşun yağmuru izle (Emrah Okay kimdir)

BKM oyuncusu Emrah Okay'a kurşun yağmuru izle (Emrah Okay kimdir)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş Çarşısı içinde bulunan bir mekanda çıkan kavgada silahlar konuştu. Olayda eski BKM oyuncusu Emrah Okay bacağından vuruldu.

Beşiktaş Çarşısı içinde bulunan bir mekanda çıkan kavgada silahlar konuştu. Olayda eski BKM oyuncusu Emrah Okay bacağından vuruldu. Olay iddialara göre şöyle gelişti. Saat 01.30 sıralarında Beşiktaş Kazan Sokak üzerinde bulunan bir mekânda henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirlenemeyen saldırganlar mekan sahibi Emrah Okay'ı bacağından silahla yaraladı. Saldırganlar olay yerinden koşarak kaçtılar. Yaralanan Emrah Okay kendi imkânlarıyla 200 metre ilerdeki taksi durağına giderek hastaneye gitmek istedi. Taksiyle hastaneye gitmek isteyen Emrah Okay'a yakınları engel oldu. Sağlık ekipleri gelerek Emrah Okay'a ilk müdahaleyi yaptı. Ardından bacağından yaralanan Emrah Okay Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Silahla yaralanan mekan sahibi Emrah Okay'ın bir dönem televizyonda yayınlanan "Çok Güzel Hareketler" adlı programda rol aldığı ifade edildi. Silahlı saldırının meydana geldiği noktayla Beşiktaş Kültür Merkezi'nin aynı sokakta bulunduğu görüldü. Silahla yaralamanın meydana geldiği Kazan Sokak polis ekipleri tarafından kapatılarak incelemeye alındı. Polis çevredeki işyerlerine ait güvenlik kamera kayıtlarını alarak saldırganları arama çalışması başlattı.

nbsp;BKM oyuncusu Emrah Okay'a kurşun yağmuru izle (Emrah Okay kimdir)
DAHA ÖNCE CİNSEL TACİZ'DEN TUTUKLANMIŞ
Adı daha önce taciz iddialarına karışan Emrah Okay'ın figüran oyuncu olduğu öğrenildi. Emrah Okay'ın adı daha önce de 19 yaşındaki bir kızı taciz ettiği iddiasıyla gündeme gelmiş ve BKM'den yapılan açıklamada ''Bizim oyuncumuz değil. Kendisi BKM Mutfak döneminde bir kaç skeçte figüran olarak rol almış'' ifadeleri kullanılmıştı. Çok Güzel Hareketler Bunlar dizisi oyuncusu Emrah Okay barda tanıştığı bir kızı BKM'ye götürüp tecavüz etmeye kalktığı gerekçesiyle tutuklandı. BKM olayla ilgili yaptığı açıklamada adı anılan şahıs oyuncumuz değil bazı skeçlerde oynamış figürandır. Biz de durumu savcılığa bildirdik olayı takip edeceğiz dedi.

nbsp;BKM oyuncusu Emrah Okay'a kurşun yağmuru izle (Emrah Okay kimdir)
nbsp;BKM oyuncusu Emrah Okay'a kurşun yağmuru izle (Emrah Okay kimdir)
İKİ BACAĞINDAN YARALANDI
İddiaya göre, bir dönem Beşiktaş Kültür Merkezi'nde (BKM) figüran oyunculuk yapan Emrah Okay, işlettiği kafede kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sırasında 3 el ateş edilirken kurşunlardan ikisi Emrah Okay'ın iki bacağına isabet etti. Saldırı sonrası kanlar içerisinde kalan oyuncu, yaklaşık 200 metre kaçarak Barbaros Bulvarı'na geldi. Burada caddenin karşısına geçen Okay, yol kenarında bekleyen ticari taksiye binmek isterken yere yığılarak yardım istedi.

POLİS SALDIRGANLARIN PEŞİNDE
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Emrah Okay'ın yaralı bulunduğu yere gelen sağlık ekipleri, yaralı oyuncuya ilk müdahaleyi yaparak Şişli Hamidiye Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri, olayın gerçekleştiği kafe ile oyuncunun yere yığıldığı noktayı güvenlik şeridine alarak delil topladı. Polis, olayı gerçekleştiren ve sonrasında olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...