Bilinçsiz diyet kalp sağlığını riske atıyor

Düzenleyen:
Bilinçsiz diyet kalp sağlığını riske atıyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Tüm bunlara kalp sağlığı ile ilgili yanlış bilgilerin de eklenmesi kalp damar hastalıkları konusunda korkuların artmasına yol açıyor.

Günümüzde stres, sigara tüketimi, şeker hastalığı, düzensiz beslenme,  tansiyon yüksekliği ve hareketsiz yaşamın getirdiği tüm olumsuzluklar ile kalp damar hastalıkları günden güne artıyor. 

Kalp sağlığı konusunda farkındalık oluşturma ve bilinçlenme sağlamak amacıyla 15 Şubat 2016 Pazartesi günü Caddebostan Kültür Merkezi’nde Memorial Ataşehir Hastanesi Kardiyoloji-Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Azmi Özler’in katılımıyla kalp sağlığı semineri düzenlendi.
 
Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen seminerde anne karnından sonsuzluğa kalbin yolculuğu, kalp sağlığı hakkında merak edilenler konuşuldu. Kalbin stres yükünü azaltmak ve daha sağlıklı, kaliteli bir yaşam için Yoga Uzmanı Dr. Neslihan İskit ile kalp yogası gerçekleştirildi. Seminere Türkiye’de ilk kalp naklini gerçekleştiren Prof. Dr. Kemal Beyazıt, Siyami Ersek Göğüs, Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski başhekimlerinden Prof. Dr. Ulu Sungu da katıldı.
 
Prof. Dr. Azmi Özler, her yaşta sağlıkla atan bir kalp için yapılması gerekenler ve kalp yogasının sağlığa etkileri hakkında bilgiler verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...