Bilic'ten Terim'e, 'Bütün kalbimle sizi destekliyorum'

Bilic'ten Terim'e, 'Bütün kalbimle sizi destekliyorum'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Hollanda maçı öncesi Slaven Bilic, Milli Takım kampına giderek Fatih Terim'e moral verdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'ten A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'e övgü dolu sözler geldi. Estonya galibiyeti sonrası Terim'i telefonla arayarak kutlayan Hırvat çalıştırıcının, "Estonya karşısında iyi futbolla iyi bir sonuç aldınız. Hollanda'yı da yeneceğinize inanıyorum. Zoru başarmak gibi bir özelliğiniz var. Bütün kalbimle sizi destekliyorum. Türkiye'nin Brezilya'da olacağına inanıyorum" dediği öğrenildi. nbsp;Bilic, telefonda kutladığı Terim'i dün de kampta ziyaret etti. TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in de katıldığı ve Türk kahvesi eşliğinde yapılan sohbette Beşiktaş Teknik Direktörü, Hollanda maçı için bir kez daha başarı dileğinde bulundu. Ardından da Beşiktaşlı futbolcularla bir araya gelerek moral veren Bilic çıkışta ise, "Günlerinde olduklarında, her takımı yenebilirler" şeklinde konuştu. nbsp;
BİR DE TRAFİK OLMASA...
Sohbet sırasında Fatih Terim'in, "İstanbul'a alıştınız mı?" diye sorduğu Slaven Bilic, trafikten dert yandı. İstanbul'un harika bir şehir olduğunu söyleyen Hırvat teknik adam, "Biraz trafikle ilgili sıkıntılarım oluyor. Ama ona da yavaş yavaş alışmaya başladım. Onun dışında her şey muhteşem. Takım da iyi gidiyor. Derbi maçta yaşanan olaylar yüzünden biraz sarsıldık ancak bunları çabuk atlattık" şeklinde konuştu.
DEMİRÖREN'DEN 'YABANCI' MESAJI
Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Terim ve Bilic ile birlikte otururken basın mensuplarının yabancı kontenjanı ile ilgili sorularını da yanıtladı. TFF olarak aldıkları kararda şu an değişikliğe gidemeyeceklerini belirten Demirören, "Biz yabancı konusunda 3 yıllık bir proje yapmıştık ancak kulüpler 3 yılı fazla bulunca 2 yıla indirdik. Gelecek sezon da 5+3 uygulaması başlayacak. Şu an bu karardan dönersek kulüpler mahkemeye gidebilir ve biz zor durumda kalırız. Ancak 18 kulübün tamamı TFF'ye taahhüt verip yabancı için yeni bir plan isterse konuyu yeniden gündeme taşıyabiliriz" ifadesini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...