Bilic tur şansını değerlendirdi

Bilic tur şansını değerlendirdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş hocası Slaven Bilic Brugge maçı öncesi açıklamalarda bulundu

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Club Brugge karşısında çok zorlu iki sınav vereceklerini vurguladı. Oyuncularıyla birlikte Brugge'nin maçlarını izlediklerini belirten Hırvat çalıştırıcı, "Karşımızda fiziksel ve oyun kapasitesi ile çok sağlam bir takım var. Bu sezon 106 gol atmışlar. Bu da onların ofansif açıdan güçlü olduklarını gösteriyor. Ayrıca iyi bir takım ruhuna sahipler. Bu aşamada kolay bir takım yok. Tur şansımız yüzde 50. Düşünceme göre çeyrek finale çıkan takım yüzde 99 İstanbul'da belli olacak" dedi. Bilic, sözlerine şöyle devam etti: "Liverpool, Arsenal ve Tottenham gibi takımlara karşı gösterdiğimiz performanslar özgüvenimizi yükseltti. 'Liverpool'u yendik, bundan sonra kim gelirse gelsin eleriz' düşüncesi güzel ama aynı zamanda beraberinde tehlikeyi de getiriyor. Rakibimizle benzerliklerimiz var. Brugge, Liverpool gücünde olmasa da çok iyi bir takım. Belçika ve Türkiye ligleri birbirine yakın özelliklere sahip. İki lig üst kategoride de değil, bir altında. Brugge ile benzediğimiz bir başka konu da sakatlıklar." nbsp;


İKİ HOCA BİRBİRİNİ ÖVDÜ
Preud 'hom Me, Bilic'in kendisi gibi tutkulu bir teknik adam olduğunu belirtti. Hırvat hoca ise, "Kaleciliği döneminde ona hayrandım. Pazar günkü maça, perşembeden konsantre olurdu. Teknik direktörlüğünde de çok başarılı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...