Bilic sessizliğini bozdu, işte derbi maçı ve hakem yorumu

/ Kaynak: İHA
Bilic sessizliğini bozdu, işte derbi maçı ve hakem yorumu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Slaven Bilic sessizliğini bozdu, Fenerbahçe ile oynadıkları derbi maçı ve müsabakanın hakemini değerlendirdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, basın mensuplarıyla sohbet toplantısı yaptı. Futbol Takımının bu sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenman sonrasında siyah-beyazlılarımızı takip eden basın mensuplarıyla bir araya gelen Slaven Bilic, geride kalan Fenerbahçe maçına ilişkin sorulara cevaplar verdi.Derbide fiziksel sorunlar yaşadıklarını belirten Bilic, "Bunun birkaç nedeni var. Psikolojik olabilir. Skoru elde tutma istedğinden kaynaklanabilir. Fiziksel durumla alakası olabilir. Kırılgan bir takım değiliz ama süpermenlerden oluşmuyoruz. Takım olarak bazı maçların son bölümlerinde önemli dönüşler yaptık. Fenerbahçe maçı da buna iyi bir örnek. Son dakikalarda yaptığımız ataklar vardı. Fiziksel olarak oyundan düşmeyi engellemek için çok çalışmamız gerekiyor" diye konuştu.
"HER ŞEYİN SORUMLUSU BENİM"
Sorumluluğu üzerin alan Hırvat teknik adam, "Sahada olanlarla ilgili bir oyuncuyu işaret etmek doğru değil. İşaret edilmesi gereken tek kişi benim. 2-1 geriye düştükten sonra maçı 3-2'ye çevirdik. Deplasmanda bu direnci göstermek önemlidir. Kötümser olmak için neden yok. İyi yoldayız. Son maçta sadece ikinci yarıyı değerlendirirseniz birçok kötü taraf görürsünüz ama maçın tamamını değerlendirecek olursak birçok olumlu taraf görürsünüz. Her maçı kazanmaya çalışıyoruz. Fenerbahçe puanlar kaybedecek ve inanıyorum ki büyük şanslar elde edeceğiz" dedi.
"KAZANMAK İÇİN OYNADIK"
Maça galibiyet için çıktıklarını söyleyen Bilic, "Maç öncesi yaptığım basın toplantısında Beşiktaş her maça kazanmak için çıkar dedim. Fenerbahçe'ye deplasmanda oynamanın zor olduğunu ve yerine göre bir puanın da değerli olduğunu belirttim. Biz bu maçın öncesinde ve devre arasında kazanmak istedik. Buna göre planlama yaptık. İkinci yarı Fenerbahçe baskı yaptığı sırada yakalayabileceğimiz pozisyonlarda gerekli çıkışları yapamadık. Rakibin bıraktığı boşlukları değerlendiremedik. Defansif oynamak istesek Oğuzhan ile Necip'i değiştirirdim. Topa sahip olmakta zorlandık ve rakibi yoramadık" ifadelerini kullandı.
HAKEM DEĞERLENDİRMESİ
Maçın hakemini değerlendiren Slaven Bilic, "Cüneyt Çakır'a saygım var. Zor bir maç yönetti. Bazı hataları olabilir. Necip'i oyunu dengelemek için attı. O kararı baskı altında verdi. Taraftarlar hakem üzerinde baskı kurdu. Onu suçlamıyorum. Büyük baskı altında hata yapmamak zor bir olaydır. Ev sahibi ekip bu avantajını kullandı ve hakem üzerinde baskı oluşturdu" dedi.
"TÜRKİYE KUPASI'NI KAZANMAK İSTİYORUZ"
"Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmak istiyoruz" diye devam eden genç teknik adam, "Tehlikeli bir maç gibi gözüküyor. Dikkatli olmalıyız. Kupa maçının ardından zor bir Sivasspor maçına çıkacağız. Sakat oyuncularımız geri dönecek. Fenerbahçe maçı sonrası bazı oyuncularımızda yorgunluklar ortaya çıktı. Kupa maçında şimdiye kadar az oynamış oyuncularımı deneyebilirim. Cezalı oyuncularımız da var. Kadroda değişikliğe gidebilirim" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...