Beyazıt Öztürk kırdı geçirdi! Bakın bu sefer ne yaptı...

Beyazıt Öztürk kırdı geçirdi! Bakın bu sefer ne yaptı...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Candan Erçetin ile Beyazıt Öztürk'ün şarkılı cevapları fenomen oldu. Sırasını savan Beyazıt Öztürk son videosuyla gülme krizine soktu.

Ünlü komedyen Beyazıt Öztürk yine rahat durmadı. Candan Erçetin son olarak 'kadın dayanışması' ile gönderme yapmıştı Beyaz'a... Beyaz'da dev kadrosuyla Erçetin'e cevabını gönderdi. Kahkahaya boğan bu klipler dur durak bilmeyecek heralde...
Şimdilik skor şöyle; Candan Erçetin: 2 Beyazıt Öztürk:3
Beyazıt Öztürk kırdı geçirdi! Bakın bu sefer ne yaptı...

Beyaz kırdı geçirdi
Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, yayınlanan son programında izleyiciyi kahkahaya boğdu. Candan Erçetin ile yaptığı klipli atışmalar üzerine "Beyaz'ın bir haftası" adı altında klip yayınlayan Beyaz, gelecekte yaşanabileceklere bir başka açıdan baktı. Klipte annesi, mahalle halkı ve trafik polisleri tarafından azarlanan Beyaz son olarak işten kovulunca bir çöplükte yaşamını sürdürmeye çalışıyor.



BEYAZ'IN KLİBİNDE ÜNLÜ İSİMLER YER ALDI
Beyaz'ın Candan Erçetin'e verdiği yanıtta yer alan ünlü sanatçılar da dadikkat çekti. Beyaz'ın klibinde, Hayko Cepkin, Nuri Alça, Ümit Besen, Musatafa Altındağ, Emre Karayel, Mansur Ark ve Ali İhsan Varol gibi isimler yer aldı.
VİDEOLARIN TÜMÜ İÇİN TIKLAYIN

BEYAZ'DAN CANDAN'A GÖNDERME-5

CANDAN'DAN BEYAZ'A GÖNDERME-4

BEYAZ'DAN CANDAN'A GÖNDERME-3

CANDAN'DAN BEYAZ'A GÖNDERME-2

BEYAZ'DAN CANDAN'A GÖNDERME-1


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...