Beşiktaş'a derbi yaramadı

Beşiktaş'a derbi yaramadı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Süper Lig'e iyi başlayan ve oynadığı ilk 4 maçı kazanarak, 3 sezon sonra liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, Galatasaray derbisinden sonra düşüşe geçti.

Ligde ilk 4 maçını kazanarak liderlik koltuğunda yer alan siyah-beyazlılar, 3-0 hükmen mağlup oldukları derbiyle birlikte oynadığı son 6 maçta sadece 6 puan toplayarak, liderFenerbahçe'nin 7 puan gerisinde kaldı.Spor Toto Süper Lig'e iyi başlayan ve oynadığı ilk 4 maçı kazanarak, 3 sezon sonra liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, 5. haftada oynadığı Galatasaray derbisiyle düşüşe geçti.Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve çıkan olaylar nedeniyle Galatasaray'ın 3-0 hükmen galip ilan edildiği maçla birlikte puan kayıpları yaşamaya başlayan siyah-beyazlılar, son 6 maçında sadece 6 puan toplayarak, 10. hafta sonunda 25 puanlı lider Fenerbahçe'nin 7 puan gerisinde kaldı.
"Kara Kartallar", 4. hafta sonunda Fenerbahçe'nin 3 puan önünde yer alırken, 10. hafta sonunda ancak 18 puana ulaşabildi.
İLK 4 MAÇTA 11, SON 6 MAÇTA 4 GOL
İlk 4 maçta rakip fileleri 11 kez havalandıran siyah-beyazlılar, son 6 karşılaşmada ise sadece 4 gol atabildi.
Savunmasıyla da ilk haftalarda beğeni toplayan ve 4 maç sonunda kalesinde gördüğü 2 golle, ligin en az gol yiyen takımı olan "Kara Kartallar", son 6 karşılaşmada ise toplam 8 gol yedi.
4 MAÇTA 12, 6 MAÇTA 6 PUAN
Ligin ilk 4 haftasında 12 puana ulaşan siyah-beyazlılar, son 6 maçta ise 6 puan toplayabildi. Beşiktaş, ayrıca son 3 maçında da sahadan beraberliklerle ayrılarak, taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamadı.
Beşiktaş'ın bu sezon oynadığı lig maçları ve sonuçları şöyle:
1. Beşiktaş-Trabzonspor: 2-0
2. Kayseri Erciyesspor-Beşiktaş: 2-4 nbsp;
3. Beşiktaş-Gaziantepspor: 2-0
4. Bursaspor-Beşiktaş: 0-3
5. Beşiktaş-Galatasaray: 0-3 (Hükmen)
6. Medical Park Antalyaspor-Beşiktaş: 2-0
7. Eskişehirspor-Beşiktaş: 0-1
8. Beşiktaş-Çaykur Rizespor: 0-0
9. Akhisar Belediyespor-Beşiktaş: 3-3
10. Beşiktaş-Kardemir Karabükspor: 0-0

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...