Beşiktaş ve Trabzonspor ateşe düştü! İşte rakiplerimiz...

Beşiktaş ve Trabzonspor ateşe düştü! İşte rakiplerimiz...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş ve Trabzonspor, son 32 turunda rakipleri belli oldu. İşte Avrupa Ligi'ndeki zorlu rakiplerimiz...

Beşiktaş ve Trabzonspor'un yoluna devam ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 Turu (2. Tur) kuraları İsviçre'de çekildi.
Temsilcilerimizin rakipleri UEFA'nın Nyon'daki merkezinde saat 14.00'te gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında belli oldu. Trabzonspor, İtalyanların son dönemde yükselen ekibi olan Napoli ile eşleşirken Beşiktaş, kötü bir hatırası olan İngiliz temsilcisi Liverpool'la mücadele edecek.


İŞTE EŞLEŞMELER!
Young Boys - Everton
Torino - Athletic Bilbao
Sevilla - B. M'Gladbach
Wolfsburg - Sporting
Ajax - L. Varşova
Aalborg - C. Brugge
Anderlecht - Dinamo Moskova
Dnipro - Olympiacos
TRABZONSPOR - Napoli
Guingamp - Dinamo Kiev
Villareal - Salzburg
Roma - Feyenoord
PSV - Zenit
Liverpool - BEŞİKTAŞ
Tottenham - Fiorentina
Celtic - Inter

UEFA Şampiyonlar Ligi

Galatasaray'ın elenmesiyle Türk temsilcisinin kalmadığı "Devler Ligi" ikinci tur kura çekimine ise gruplarını ilk sırada bitiren Atletico Madrid, Barcelona, Real Madrid (İspanya), Monaco (Fransa), Borussia Dortmund, Bayern Münih (Almanya), Chelsea (İngiltere) ve Porto (Portekiz) seribaşı olarak katılacak.Aynı ülkeden takımların eşleşemeyeceği ikinci tur kura çekimine, Juventus (İtalya), Basel (İsviçre), Bayer Leverkusen, Schalke 04 (Almanya), Arsenal, Manchester City (İngiltere), Paris Saint-Germain (Fransa) ve Shakhtar Donetsk ikinci torbadan katılacak.Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçları, 17-18 Şubat, rövanşları 24-25 Şubat tarihlerinde oynanacak.Beşiktaş ve Trabzonspor'un yoluna devam ettiği UEFA Avrupa Ligi'nde son 32 Turu (2. Tur) kuraları bugün İsviçre'de çekilecek.

Temsilcilerimizin rakipleri UEFA'nın Nyon'daki merkezinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek kura çekimi sonrasında belli olacak. Kura D-Smart'tan naklen yayımlanacak.Avrupa Ligi formatına göre, 12 grubu lider tamamlayan ve şampiyonlar ligi grup aşamasından gelen 4 ekip seribaşı olacak. Dolayısıyla C Grubu'nu, lider bitiren Beşiktaş, kura çekiminde seri başı olacak.

2. MAÇ SERiŞBAŞLARI EV SAHİBİ

Beşiktaş ve Trabzonspor ateşe düştü! İşte rakiplerimiz...

Beşiktaş'ın karşılaşacağı rakipleri arasında Anderlecht, Ajax, Liverpool ve Roma da yer alıyor. Avrupa Ligi'nde L Grubu'nda 2. olan Trabzonspor ise ikinci torbadan kuraya katılacak.

Bordo mavililer, ya Devler Ligi'nden gelen Olympiakos, Sporting, Athletic Bilbao ve Zenit'le ya da Avrupa Ligi gruplarında ilk sırayı alan takımlardan biriyle karşılaşacak.

Kura çekiminde seribaşları, 19 ve 26 Şubat'taki maçların 2.'sini sahasında oynayacak.

BEŞiKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ nbsp;

Liverpool

Roma

Anderlecht

Ajax

Villarreal

Sevilla

Torino

Celtic

PSV

Dnipro

Wolfsburg

Young Boys

Aalborg

Guingamp

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL RAKİPLERİ nbsp;

Olympiakos

Sporting

A.Bilbao

Zenit

M'Gladbach

C.Brugge

Salzburg

D.Moskova

Feyenoord

İnter

Everton

Napoli

D.Kiev

Fiorentina

Devler de bugün eşleşiyor

Galatasaray'ın elenmesiyle temsilcimizin kalmadığı Devler Ligi'nde 2. tur kura çekimi de yine bugün Nyon'da saat 13.00'te yapılacak.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...