Beşiktaş Transfer Haberleri Son dakika (BJK TRANSFERLER)

Beşiktaş Transfer Haberleri Son dakika  (BJK  TRANSFERLER)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş transferlerinde son durum ne? 2015 son dakika Beşiktaş transfler haberleri ve Beşiktaş Transfer detayları haberimizde.

Beşiktaş transferlerinde son durum ne? 2015 son dakika Beşiktaş transfler haberleri ve Beşiktaş Transfer detayları haberimizde..Beşiktaş transfer sezonunda özellikleri eksikleri olan mevkilere yeni oyuncular katmak istiyor. Peki Beşiktaş transfer haberlerinde son dakika gelişmeleri nasıl? Transfer listesinde öne çıkan isimler kimler?.. İşte detaylar...

Beşiktaş'a 19'luk forvet

Siyah-beyazlılar, Brezilya'nın Fluminense takımında forma giyen 19 yaşındaki forvet Kenedy'yi renklerine katmak için girişimlerini hızlandırdı. Gökhan Keskin, Fluminense'nin genç yıldızı için 'kiralama' teklifi yapılmasına karar verilirken, bu oyuncunun Chelsea'ye transfer olma ihtimali genç yıldızın siyah-beyazlı formayı giyme ihtimalini de yükseltiyor. Keskin'in, Rio'da Kenedy ile bizzat görüştüğü, genç oyuncunun Chelsea'ye satılmasa da genç yıldızın Beşiktaş'a kiralanmasına sıcak bakıldığı gelen bilgiler arasında.

Beşiktaş sezonu 3.sırada bitirip transfer sezonunda eksiklerini gidermek istiyor. Beşiktaş'ın transfer haberlerinde hangi isimler ön plana çıktı? Beşiktaş'ta 2015-16 sezonuna bakış açısı bu merkezde... Siyah-Beyazlılar yeni hocasıyla yeni oyuncuları renklerine katacak. Ancak kulübün geleceği açısından kuşkusuz en önemli 'transfer' Vodafone Arena olacak. Peki Beşiktaş transfer listesinde hangi futbolcular var? İşte Beşiktaş'ın son dakika gelişen transfer haberleri

KALECİ TRANSFERİ GELECEK OLAN HOCANIN KARARINA BIRAKILDI

Defans ve orta sahaya yoğunlaşan Beşiktaş, gelecek olan teknik direktörün isteğine göre kaleci transferi için de adayları belirlemiş durumda. Sezon içinde gerek görülmeyen kaleci transferi, şampiyonluğun kaybedilmesi sonrası tartışılan ve kararı yeni hocaya bırakılan bir durum halini aldı.

Beşiktaş Braga'lı golcü Eder Lopes'in

Kartal, kadrosuna güç katmak için aradığı ismi Portekiz'de buldu. Siyah-Beyazlılar'ın, Braga'lı golcü Eder Lopes'in peşinde olduğu ortaya çıktı. Ülkenin en önemli spor gazetesi Record'un haberine göre, yönetimin yakın zaman içinde resmi temaslara başlayabileceği konuşuluyor.

Geçen sezon 20 takımlı Premier Lig'de 12. sırada yer alan West Ham, yeni menajerini dün kamuoyuna açıklamıştı.Daily Telegraph gazetesi, İngiliz kulübüyle 3 yıllık sözleşme imzalayan 46 yaşındaki Hırvat teknik adama yılda yaklaşık 3 milyon sterlin (4,1 milyon euro) ödeneceğini yazıyor.Gazete Bilic'in West Ham'a ilk sezon Premier Lig'de ilk 10'a girme, ikinci sezonda da "Premier Lig'de ilk dörde girerek şampiyonlar ligi'ne katılma" sözü verdiğini belirtiyor.West Ham, 2016-2017 sezonundan itibaren maçlarını, Londra'nın doğusundaki 54 bin seyirci kapasiteli Olimpiyat Stadyumu'nda oynamayı planlıyor.

İlk transfer Peter Obiang

Daily Telegraph'ın haberine göre, West Ham'ın yeni sezonun ilk transferini de bugün açıklaması bekleniyor.

Gazeteye göre İtalya'nın Sampdoria takımında forma giyen ve geçmişte İspanya'nın 21 yaş altı milli takımında da oynayan 23 yaşındaki Peter Obiang yaklaşık 4,3 milyon sterlin (5,9 milyon euro) karşılığında West Hamlı olacak.West Ham'ın dört oyuncu daha transfer etmesi bekleniyor. Kulübün transfer listesindeki Marsilya ile sözleşmesi biten kanat oyuncusu Anrew Ayew ise bir diğer Premier Lig takım Swansea ile görüşüyor.

Guardian gazetesi ise West Ham'ın Bilic'e önemli bir transfer bütçesi ayırdığını yazıyor. Gazeteye göre West Ham'ın transfer etmek isteyeceği futbolcular arasında Chelsea'nin geçen yaz Queens Park Rangers'tan 8,5 milyon sterline (yaklaşık 11,6 milyon euro) transfer ettiği ancak Premier Lig'de sadece 6 maçta forma giyebilen Loic Remy de var.Gazete Beşiktaş'ın milli futbolcuları Gökhan Töre ve Olcay Şahan'ın da Bilic'in transfer listesinde olduğunu yazıyor.Guardian'a göre, Barcelona'nın B takımındaki genç Hırvat yıldız Alen Halilovic'i de 1 yıllığına kiralamak istiyor.

TRANSFER! Casillas'ta flaş gelişme

Yeni sezon, yeni stat, yeni hoca, yeni umutlar... Beşiktaş'ta 2015-16 sezonuna bakış açısı bu merkezde... Siyah-Beyazlılar yeni hocasıyla yeni oyuncuları renklerine katacak. Ancak kulübün geleceği açısından kuşkusuz en önemli 'transfer' Vodafone Arena olacak... Beşiktaş Yönetimi de Vodafone Arena'ya o stadın görkemine yakışır bir yıldızla 'Merhaba' demek niyetinde. Hedefteki isim de Iker Casillas... Geçtiğimiz günlerde İspanyol Marca Gazetesi'nin "Casillas'a Türkiye'den teklif" haberi büyük yankı uyandırmış, ancak habere biraz da şüphe ile yaklaşılmıştı. Ancak HABERTÜRK, Casillas harekatının detaylarına ulaştı.

REAL YOLLARI AYIRIYOR

Öncelikle Casillas'ın Real Madrid'deki durumundan başlayalım. 1999'den bu yana Real kalesini koruyan efsane eldivenin Mayıs 2017'ye kadar kulübüyle sözleşmesi bulunuyor. Ancak özellikle Jose Mourinho'nun son sezonundan itibaren kaledeki yerini kaybeden Casillas'ın önümüzdeki yıl takımda olması beklenmiyor. Real Madrid'in Manchester United'dan David De Gea'yı alacağı, Casillas ile de yolların ayrılacağı iddiası uzun süredir İspanyol basınının manşetlerini süslüyor.

BONSERVİSİNİ ALACAK

Buradaki soru işareti şu: Casillas'ın Madrid'den vedası kolay olacak mı? İspanyol basınının iddialarına göre 34 yaşındaki efsane kaleci, kulübünden ayrılırken 2017 yılına kadar alması gereken tüm ücretleri tahsil etmeye kararlı. Casillas ile Madrid yönetiminin pazarlık masasına oturması ve bu konuyu çözmesi bekleniyor. İspanyol ekibinden yıllık 6 milyon Euro kazanan Casillas, kulübüyle el sıkışır ve bonservisini eline alırsa Beşiktaş'a transferindeki en büyük sorun da ortadan kalkmış olacak.

ARACI "BEŞİKTAŞLI" GUTİ!

Arena'nın yıldızı olması hedeflenen Casillas ile Beşiktaş arasındaki aracı ise tanıdık bir isim... 2010-11 sezonunda Siyah-Beyazlı formayı giyen ve sonrasında koyu bir 'Beşiktaş' taraftarı haline gelen Guti Hernandez... Casillas gibi Real Madrid efsaneleri arasında yer alan Guti, Beşiktaş Yönetimi'nin ricasıyle efsane kaleciyle görüştü. Önce Türkiye'yi ve Beşiktaş'ı anlatan, taraftarın tutkusundan ve İstanbul'un güzelliğinden söz eden Guti, "Beşiktaş'ta foma giyer misin" diye sordu. Yanıt netti: Tabii ki olabilir...

SON KARAR YÖNETİMİN

Guti'nin ilettiği bu müjde sonrası Beşiktaş Yönetimi beklemeye geçti. Real Madrid ile Casillas arasındaki iplerin kopması halinde Casillas'ın rakamsal talepleri bir kenara, Beşiktaş'ın ekonomik gerçekleri bir kenara konacak. Yönetim Arena'yı dolduracak bir isim olan Casillas'ın alınmasına karar verirse şartlar zorlanacak. 34 yaşındaki kalecinin ismi, İngiltere'de Arsenal ile de anılıyor. Bakalım Kartal, Guti'den sonra bir başka Real efsanesine daha Siyah-Beyazlı formayı giydirebilecek mi?



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...