Beşiktaş, Ronaldinho transferinde sona yaklaşıyor

Beşiktaş, Ronaldinho transferinde sona yaklaşıyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş, Ronaldinho transferinde adım adım sona yaklaşıyor.

Bir haftadır İstanbul'da Brezilyalı yıldızın menajeri Assis'i ikna etmeye çalışan siyah-beyazlı yöneticiler, dün Akaretler'deki kulüp binasında "Ronaldinho zirvesi" yaptı. Başkan Fikret Orman önderliğinde bir araya gelen siyah-beyazlı yönetimde, astronomik maliyeti sebebiyle transfere karşı çıkan isimler geri adım attı. Dün akşam saatlerinde yapılan toplantıda Ronaldinho'nun yapacağı sportif katkının yanı sıra, kulüp imajına sağlayacağı yarar da konuşuldu. Transfer konusunda ortak karar alan yönetimin, sponsor arayışlarında da sona geldiği öğrenildi. Rakamı 6 milyon euro'ya kadar yükselten Başkan Orman, toplantı sonrası menajer Ayhan Yeşilbaş'ı arayıp, "Biz, verebileceğimiz en üst rakamı sunduk. Bunun üzerine çıkma şansımız yok. Size 5 gün süre. Assis ile görüş ve bu işi bitirelim" mesajını iletti.


'SERi KARAR VERSELER, TRANSFER BiTERDi'
Transferin Brezilya ayağında da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ronaldinho'nun ağabeyi ve menajeri olan Assis'in Türkiye'deki iş ortağı olan Ayhan Yeşilbaş, Atletico Mineiro'nun Brezilyalı yıldız için 3.3 milyon euro teklif ettiği haberlerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Yeşilbaş, "Ronaldinho ile görüştüm. Brezilya'da çok huzurlu bir hayat yaşıyor. Bu sakin hayatı terk edip etmeme konusunda da düşünüyor. Yakın çevresine Türkiye'yi soruyor. Ronaldinho'ya Beşiktaş'a gelmesi konusunda baskı yapıyorum" diye konuştu. Assis'in yarın Brezilya kulüpleri Gremio ve Palmeiras'la masaya oturacağını hatırlatan Yeşilbaş, "Brezilya'daki teklifler birbirinin aynı. Ülkesinde kazanacağı para belli. Beşiktaş yönetimi haklı olarak ince eleyip sık dokuyor. Ama daha seri karar verebilselerdi, transfer çok önceden bitebilirdi" ifadesini kullandı. (Fotomaç)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...