Beşiktaş maçında ilginç olay, önce gönderdi sonra geri çağırdı

Beşiktaş maçında ilginç olay, önce gönderdi sonra geri çağırdı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye Kupası mücadelesinde Beşiktaş ile Adana Demirspor arasında oynanan maçta futbol tarihinin en ilginç olaylarından biri yaşandı.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu mücadelesinde Beşiktaş ile Adana Demirspor arasında oynanan maçta çok ilginç bir olay yaşandı. Hakemi önce gönderdi, sonra geri çağırdı işte maça damgasını vuran o anlar...Karşılaşmanın 21. dakikasında Beşiktaşlı futbolcu Veli Kavlak'ın topu kontrol etmek istediği sırada, konuk ekipten Hakan Söyler de meşin yuvarlağa doğru hareketlendi. Bu sırada Adana Demirsporlu oyuncunun hamlesi sonucu Veli Kavlak yerde kaldı. Hareketi çok sert olarak yorumlayan hakem Suat Arslanboğa, direkt olarak kırmızı kartına başvurdu. Ancak Adana Demirsporlu futbolcuların yanı sıra Beşiktaş'tan Ersan Adem Gülüm, Oğuzhan Özyakup ve pozisyonun içinde yer alan Veli Kavlak da pozisyonun kırmızı kart olmadığını söyledi.
Siyah-beyazlı oyuncuların uyarısının ardından kararını değiştiren hakem Arslanboğa, Adana Demirspor'dan Hakan Söyler'i sarı kartla cezalandırdı.
Beşiktaş maçında ilginç olay, önce gönderdi sonra geri çağırdı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...