Beşiktaş Lescott ile resmen anlaştı!

Beşiktaş Lescott ile resmen anlaştı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş'ın dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, Manchester City'nin başarılı stoperi Lescott'la anlaştıklarını açıkladı

Hırvat teknik adam Slaven Bilic'in doğrultusunda ara transfer dönemi için takıma bir stoper kazandırmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, dünyaca ünlü bir isimle el sıkıştı. Siyah-Beyazlılar'ın son dönemdeki bir numaralı hedefi olan İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City'nin deneyimli stoperi Joleon Lescott'la anlaştığı bildirildi. Konu hakkında açıklamalarda bulunan dış transferden sorumlu yönetim kurulu üyesi Erdal Torunoğulları, 31 yaşındaki oyuncuyla her konuda el sıkıştıklarını belirterek oyuncunun kulübünden cevap beklediklerini belirtti. Torunoğulları, "Transfer listemizde bulunan futbolcularla her konuda anlaşma sağladık. Kulüpleri, henüz bu isimleri bırakma kararı almadığı için net bir açıklama yapamıyoruz" ifadelerini kullanarak Lescott'un dışında birkaç isimin daha gündemlerinde olduğunu söyledi.


"Zaccardo transferinden vazgeçtik"
Beşiktaş'ın ara transfer dönemindeki hedefleri arasında yer alan İtalya Serie A ekibi Milan'ın deneyimli stoperi Cristian Zaccardo'dan vazgeçildiği bildirildi. Konu hakkında açıklamada bulunan kulübün genel sekreteri Metin Albayrak, "Zaccardo'nun transferi gerçekleşmeyecek" diye konuştu. (fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...