Beşiktaş Kasımpaşa maçı ilk 11'leri (Maç saati 19.00)

Beşiktaş Kasımpaşa maçı ilk 11'leri (Maç saati 19.00)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kasımpaşa ile Beşiktaş yara sarmak için Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geliyor dev mücadelede boy gösterecek 11'ler belli oldu işte detaylar.

Spor Toto Süper Lig'de son iki haftada sadece 2'şer puan alabilen 2 zirve adayı; Kasımpaşa ile Beşiktaş yara sarmak için Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geliyor.Fenerbahçe ve Sivasspor karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan Beşiktaş, bu kez öyle bir şok yaşamamak ve 2. sırayı devralabilmek için zorlu karşılaşmadan kesinlikle galibiyet almak zorunda. nbsp;Galibiyet serisi Galatasaray maçında noktalanan ve geçen hafta Antalya ile berabere kalan kasımpaşa da tekrar yeni bir serinin ilk adımını atmak amacında. nbsp;Kritik maçta iki takımın da önemli eksikleri var. Ev sahibinde Babel ve İlhan kırmızı kart, Adem de sarı kart cezalısı.. Beşiktaş'ta ise sakat listesi oldukça kabarık. Cenk, Gökhan Töre, Pedro Franco ve Kerim ilk yarıyı kapattı.. Sivok ve Escude'nin durumlası ise şüpheli. Hafta içi annesini kaybeden Tolga ise bu maçta forma giyecek. nbsp;
BEŞİKTAŞ
Tolga
Serdar
Sivok
Ersan
Motta
Hutchinson
Necip
Fernandes
Oğuzhan
Olcay
Almeida
KASIMPAŞA
Isaksson
Orhan
Yalçın
Donk
Sancak
Viudez
Castro
Kerem
Halil
Scarione
Malki
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...