Beşiktaş Elazığ'ı farklı yendi, İşte önemli dakikalar

/ Kaynak: AA
Beşiktaş Elazığ'ı farklı yendi, İşte önemli dakikalar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında oynanan maçta Beşiktaş, Elazığspor'u ikinci yarıda bulduğu 3 golle 4-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Elazığspor arasında yapılan maçın 22. dakikasında Uğur'un soldan kullandığı korner atışında altıpasın önünde topla buluşan Sivok, meşin yuvarlağı kafayla filelere gönderdi: 1-0.
29. dakikada Çağlar'ın sağ kanattan organize ettiği hücumda ceza alanı içinde topla buluşan Sane, meşin yuvarlağı daha müsait durumdaki Deniz'in önüne bıraktı. Bu futbolcu, bekletmeden yerden düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve takımına 1-1 beraberliği getirdi.
Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 beraberlikle sona erdi.
Beşiktaş, ikinci yarıya golle başladı. 46. dakikada Olcay'ın pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Holosko, yerden sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 2-1. 70. dakikada soldan gelişen Beşiktaş atağında Holosko, ceza alanı içinde topu Olcay'ın önüne bıraktı. Bu oyuncu sol ayağıyla güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı doksan tabir edilen yerden filelere gönderdi ve farkı 2'ye çıkardı: 3-1.80. dakikada Olcay'ın pasıyla savunmanın arkasında boş pozisyonda topla buluşan Mustafa, meşin yuvarlağı istediği gibi kontrol edemeyince pozisyonunu kaybetti. Buna rağmen Mustafa'nın pasıyla topla buluşan Holosko, meşin yuvarlağı yerden Elazığspor kalesine gönderdi ve takımını 4-1 öne geçirdi. Siyah-beyazlı takım, ikinci yarıdaki iyi oyunuyla rakibini 4-1 mağlup etti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...