Beşiktaş Club Brugge Maçı Özet ve Goller (BJK - BRUGE KV SKOR)

Beşiktaş Club Brugge Maçı Özet ve Goller (BJK - BRUGE KV SKOR)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş Brugge KV maçı star tv izle.Beşiktaş Brugge maçı STAR TV'den canlı yayınlanacak. Beşiktaş Brugge maçı skor ne durumda detaylar haberimizde

Beşiktaş Brugge KV maçı için saatler kaldı. Beşiktaş Brugge maçı STAR TV'den canlı yayınlanacak. Beşiktaş Brugge maçında skor ne durumda detaylar haberimizde.. Beşiktaş Brugge! Dev mücadeleye sayılı saatler kaldı. Peki Beşiktaş Brugge maçı hangi kanalda şifresiz mi saat kaçta başlayacak, maçın canlı izle linkleri, canlı anlatımı, önemli anları, geniş özeti ve golleri tamamı ve daha fazlası tg.com.tr'de olacak. Artık (BJK) Beşiktaş Club Brugge (BRUGGE) maçına saatler kaldı. Kara Kartal evinde Club Brugge'ü yenip tur atlamak istiyor. Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Beşiktaş'ın Avrupa Arenasında çıkacağı zorlu mücadele öncesi son dakika gelişmeleri ve analizler. Beşiktaş Club Brugge maçı bu akşam nefesleri kesecek. Artık herkes maç saatini bekliyor. Olimpiyat Stadı'nda 70 bin Kartal zafer için saldıracak. Beşiktaş Club Brugge karşısında tur atlayıp tarihinde üçüncü kez çeyrek final oynamak istiyor. Nefesler tutuldu artık maç saati bekleniyor. STAR TVcanlı maç izle, linke tıklayarak STAR TV canlı yayınına ulaşabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ : 1 CLUB BRUGGE :3

STAR TV CANLI YAYIN BEŞİKTAŞ BRUGGE MAÇI İZLE nbsp;

1903'te yer yerinden oynadı!

Beşiktaş taraftarlar, Club Brugge ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçı öncesi şov yaptı!Beşiktaş taraftarlar, Club Brugge ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi 3. tur rövanş maçı öncesi siyah beyazlı kulübün kuruluşunun 112. yıl dönümünü kutladı.Atatürk Olimpiyat Stadı Doğu Tribünü önünde toplanan binlerce taraftar, Beşiktaş Kulübü'nün kuruluşunun 112. yıl dönümünü saat 19.03'te meşaleler yakıp, tezahüratlar yaparak kutladı. Kutlamalar çerçevesinde havai fişek gösterisi de yapıldı.

Beşiktaş Club Brugge Maçı Özet ve Goller (BJK - BRUGE KV SKOR)

Beşiktaş Club Brugge Maçı Özet ve Goller (BJK - BRUGE KV SKOR)

Beşiktaş - Brugge maçı bu akşam 22.05'de Olimpiyat Stadı'nda. Beşiktaş Brugge maçı Star TV'den naklen yayınlanacak. Star TVcanlı yayın linki haberimizde.. Beşiktaş – Brugge maçı bu akşam Star TV'de. Beşiktaş, Brugge karşısında UEFA kupası çeyrek final vizesi almaya çalışacak. Beşiktaş, ilk maçta 2-1 yenildiği Brugge'u Olimpiyat Stadı'nda ağırlayacak. Beşiktaş – Brugge maçını online seyretmek isteyenler için Star TV canlı yayın linki haberimizin altındadır. UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Beşiktaş ile Club Brugge çeyrek finalist olabilmek için karşı karşıya gelecekler. Geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan ve 1-0 öne geçmesine rağmen rakibine 2-1 mağlup olan siyah beyazlı takımın Club Brugge ile oynayacağı zorlu mücadelede Rusya Futbol Federasyonu'ndan hakem Sergey Karasev düdük çalacak. Karasev'in yardımcılıklarını Anton Averyanov ile Tikhon Kalugin yapacak.
Beşiktaş Club Brugge Maçı Özet ve Goller (BJK - BRUGE KV SKOR)



İngiltere temsilcisi Liverpool'u saf dışı bırakarak Son 16 Turu'na kalan Beşiktaş'ta final heyecanı yaşanırken, camiada herkes turdan emin görünüyor. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden Beşiktaş'ta teknik ekip ve oyuncular hafta sonunda Süper Lig'de oynayacakları Fenerbahçe maçını da düşünerek karşılaşmanın uzatmalara kalmamasını istiyor.Eğer maçta normal süre 2-1 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona ererse mücadele uzatmalara gidecek. Her türlü mağlubiyet, beraberlikte ve rakibin en az iki gol bulduğu tek farklı yenilgilerde yine Belçika temsilcisi Club Brugge tur atlayan taraf olacak.


BEŞİKTAŞ CLUB BRUGGE MUHTEMEL İLK 11'LER


Beşiktaş ile Club Brugge arasında saat 22.05'te oynanacak olan maçta takımların muhtemel 11'lerinin ise şöyle olması tahmin ediliyor:


Stat: Atatürk Olimpiyat
Hakemler: Sergey Karasev, Anton Averyanov, Tikhon Kalugin (Rusya Futbol Federasyonu)
Beşiktaş: Tolga Zengin, Daniel Opare (Serdar Kurtuluş), Pedro Franco, Necip Uysal, Ramon Motta, Gökhan Töre, Veli Kavlak, Tolgay Arslan, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Demba Ba


Club Brugge: Matthew Ryan, Thomas Meunier, Brandon Mechele, Oscar Duarte, Laurens De Bock, Timmy Simons, Ruud Vormer, Davy De Fauw, Lior Refaelov, Tom De Sutter, José Izquierdo


UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'ndan sonra çeyrek finale kalacak takımların çeyrek final kuraları 20 Mart Cuma günü (yarın) İsviçre'nin Nyon şehrinde bulunan UEFA'nın genel merkezinde çekilecek. Çeyrek final maçları ise 16 – 23 Nisan 2015 tarihlerinde oynanacak.


BEŞİKTAŞ NASIL TUR ATLAR?
Deplasmanda oynanan ilk karşılaşmayı 2-1 kaybeden siyah-beyazlılar, deplasmanda rakibine gol attığı için 1-0 ve 2 farklı her türlü galibiyette tur atlayan taraf olacak. 1-0 dışındaki tek farklı Beşiktaş galibiyetlerinde (3-2,4-3, 5-4 gibi) tur atlayan taraf konuk ekip olacak. Beraberlik ve Club Brugge galibiyetlerinde de Belçika temsilcisi çeyrek finale yükselecek. Eğer 90 dakika 2-1 Beşiktaş üstünlüğüyle sona ererse 15'er dakikalık 2 uzatma devresi oynanacak. 120 dakika sonunda da skor tabelasında 2-1'lik Beşiktaş üstünlüğü sürerse, tur atlayan takım penaltı atışları sonrasında belirlenecek. nbsp;
Beşiktaş Club Brugge Maçı Özet ve Goller (BJK - BRUGE KV SKOR)



BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Fikret Orman, UEFA Avrupa Ligi'nde Club Brugge'u eleyerek, 112. yıl dönümü pastasını kesmek istediklerini söyledi.Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği'nin bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Merkezi'nde yaptığı toplantının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Orman, Club Brugge ile yapacakları maç öncesi heyecanlı olduklarını belirterek, şunları söyledi:


"Heyecanlıyız, hepimizde büyük bir istek var. Oyuncularımızda, Beşiktaş camiasında ve Türk milletinde büyük bir bekleyiş var. Kazanmak istiyoruz. İnanılmaz bir taraftar kitlesi var. Biletler bitmiş vaziyette. Ayrıca bugün anlamlı bir gün, Beşiktaş'ın 112. yıl dönümü. İnşallah pastayı kesmek nasip olsun. Bundan sonrası artık futbolcuların karar vereceği bir şey. Hakem hatasının olmaması, sakatlık olmaması temenni edeceğimiz şeyler."


Beşiktaş Club Brugge Maçı Özet ve Goller (BJK - BRUGE KV SKOR)

Başkan Orman, hafta sonu oynayacakları Fenerbahçe derbisinin hakemi Fırat Aydınus ile ilgili le şu ifadeleri kullandı:


"Bir yorum yapmak istemiyorum. Yusuf Namoğlu MHK başkanı olduktan sonra özellikle yardımcı hakemlerin saha içinde eskisi kadar belirleyici olmadığını gördük. Lig de gayet iyi bir seyirde gidiyor. Tüm hakemler bizim hakemlerimiz. İyi niyetle yönetiyorlar. Maça etki edebilecek bir yorumda da bulunmak istemem. Hayırlısı olsun. Çıkıp oynayacağız. Önceliğimiz en azından bu akşamki maç. Fenerbahçe maçı sabahın gündemi. Çok da bir şey söylemek istemiyorum. 1,5 senedir ilk defa Fırat Aydınus bizim maçımızı yönetecek."Disiplin Kurulu, Beşiktaş'a Kayseri Erciyesspor maçında yapılan 'çirkin ve kötü tezahürat'ın 5. kez tekrarlanması nedeniyle iki tribünü kapatma ve 250 bin TL para cezası verdi.


İşte Disiplin Kurulu kararları;


BEŞİKTAŞ A.Ş.'nin, 15.03.2015 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - SUAT ALTIN İNŞAAT KAYSERİ ERCİYESSPOR Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada 5. kez gerçekleştirilmesinden dolayı TRİBÜN KAPATMA ve 250.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın ihlalin gerçekleştirildiği güney kale arkası ve maraton tribünde infaz edilmesine, FDT'nin 53/4. Maddesi uyarınca cezaya neden olan tribünlere ilgili müsabakada giriş yapan taraftarların elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle ilgili cezanın infaz edildiği müsabakaya girişleri engellenmesine,karar verilmiştir...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...