Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçına hazır

/ Kaynak: İHA
Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçına hazır

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında kendi sahasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlılar, çalışmaya ısınma koşularıyla başladı. Stretching hareketleri sonrası 3 gruba ayrılan futbolcular, 5'e 2 top kapma çalışması sonrası istasyon koşularıyla idmanı sürdürdü. Yarım sahada yapılan çift kale maçla antrenman sona erdi. Bireysel hazırlıklarını sürdüren İsmail Köybaşı ve Atiba Hutchinson ile tedavisi devam eden Muhammed Demirci ve grip olan Günay Güvenç antrenmanda yer almadı. Tomas Sivok ise takımla birlikte çalıştı. Beşiktaş - Çaykur Rizespor karşılaşması 21 Ekim Pazartesi saat 20.00'da Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı Beşiktaş'ın cezasından dolayı sadece kadın ve çocuk taraftarlar statta izleyebilecek.(SK-BH-S)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...