Beşiktaş:1 2:Club Brugge Maçı Özet, Goller (BJK- BRUGGE MAÇI SKOR)

Beşiktaş:1 2:Club Brugge Maçı Özet, Goller (BJK- BRUGGE MAÇI SKOR)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş Club Brugge maçı canlı anlatım. Maç bitiminde Beşiktaş Club Brugge maçı geniş özet ve golleri sitemizde olacak. Club Brugge Beşiktaş maçı skor

CLUB BRUGGE 2- 1 BEŞİKTAŞ

90'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada savunmamız topu karşıladı.

90'Şansın yanımızda olduğu dakika... Savunmamızın arkasına koşu yapan Dierckx, ceza alanına sol çaprazdan girer girmez, topu Cenk'ten kurtardı ve boş kaleye gönderdi ama Ersan son anda topu kornere attı.90'Ev sahibi ekip sol kanattan paslaşarak köşe vuruşu kullandı. Simons'un ceza alanına ortasında Refaelov'un kafa vuruşunda top üstten dışarıya gitti.

90'Maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.

89'Bu kez Club Brugge takımında Gedoz, ceza alanı dışı sol çaprazından kaleyi yokladı ama Cenk gole izin vermedi. Bravo Cenk...

88'Gelişen atağımızda Kerim'in ceza alanı dışı sağ çaprazından kaleye sert şutunda top sol direğin yakınlarından dışarıya gitti.

87'Belçika temsilcisinde oyuncu değişikliği. Tom de Sutter'in yerine Tuur Dierckx oyunda.

86'Ev sahibi ekip orta alandan serbest vuruş kullandı. Duarte'nin ceza alanına uzun gönderdiği top Cenk'te kaldı.

85'Club Brugge takımında Obbi Oulare, Ersan'a yaptığı sert müdahalenin ardından sarı kart gördü.

84'Bir başka atağımızda Gökhan Töre'nin ceza alanı dışından kaleye etkili ve sert şutunda top kaleci Ryan'da kaldı.

83'Sağ kanattan gelişen atağımızda Gökhan'ın ceza alanındaki Demba Ba'ya pasında Demba Ba, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve ama hakem oyunu devam ettirdi.

82'Temsilcimiz Beşiktaş'ta Olcay Şahan'ın yerine Mustafa Pektemek oyunda.

Ve Gol Brugge...


77'PENALTI! Ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Gedoz, Serdar'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar penaltı.

79'GOL! Lior Rafaelov

77'PENALTI! Ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Gedoz, Serdar'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar penaltı.

76'Ev sahibi ekibin atakları devam ediyor. Sol kanattan gelişen atakta Simons, ceza alanındaki De Sutter'e pasında De Sutter tam şut çekeceği sırada savunmamız araya girdi. Ardından Oulare şutunu çekti ama top yandan dışarıya gitti.

75'Kullanılan serbest vuruşta De Bock'un sol ayağıyla sağ köşeye gönderdiği top yerden sekti ve Cenk direk dibinde topu iki hamlede kontrol etti.

74'Hızlı gelişen Club Brugge atağında De Sutter, ceza yayı ön bölümünde Necip'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

72'Temsilcimiz Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup'un yerine Kerim Frei oyunda.

71'Bu kez sağ kanattan gelişen Club Brugge atağında Vormer, ceza alanı yakınlarından ortasını yaptı ama savunmamız topa ayak koydu.

70'Kullanılan serbest vuruşta Gedoz'un doğrudan kaleye gönderdiği top uzak direk yakınlarından oyun alanını terk etti.

63'Moral bozmaya gerek yok... Deplasmanda attığımız golle avantajlı olan takım biziz...


62'Maalesef top ağlarımızda. Ceza alanımızın dışında Brugge atak yönüne göre hafif sol çaprazda topla buluşan Gedoz'un kaleye sert şutunda ceza alanı içinde De Sutter, sert gelen topa dokundu ve top sol köşeden ağlarla buluştu.


62'GOL! Tom de Sutter


61'Belçika temsilcisinde ikinci oyuncu değişikliği. Davy de Fauw oyundan çıkarken Obbi Oulare oyunda.


60'Bu kez gelişen Club Brugge atağında sağ kanatta topla buluşan Gedoz'un cezam alanına ortasında savunmamız topu karşıladı.


59'Gole yine yaklaştık. Demba Ba, sol iç koridorda topu alıp ceza alanına kadar girip hafif sağ çaprazdan şutunu çekti ama top savunmadan sekti. Seken topu alan Gökhan bir kez daha Demba Ba'ya verdi ama Demba Ba'nın gelişine aşırtma vuruşu üstten dışarıya gitti.


58'Demba Ba, rakip ceza alanına yakın bir mesafeden kaleye şutunu gönderdi ama top savunmadan sekti.


57'Siyah beyazlı ekibimizde başarılı oyuncumuz Daniel Opare, bir sakatlık geçirdi ve şu anda oyun alanı kenarında tedavisi yapılıyor.


56'Yine etkili geldik. Tolgay'ın pasında ceza yayında topla buluşan Oğuzhan'ın harika topuk pasına Olcay biraz erken hareketlense kaleci ile karşı karşıya kalacaktı ama olmadı.


55'Hızlı gelişen atağımızda Oğuzhan, rakip yarı alanın ortalarında rakibini geçmek isterken yerde kaldı ama hakem oyunu devam ettirdi.


54'Rakip yarı alana yerleşmiş durumdayız... Haydi 2 gelsin...


53'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gökhan'ın ortasında Ersan rakibiyle birlikte topa yükselmek istedi ama top iki oyuncuyu da geçip dışarıya çıktı.


52'Hızlı gelişen atağımızda Oğuzhan sol çaprazdan ceza alanına girdi ama son anda De Fauw araya girip topu kornere gönderdi.




51'Sağ kanattan gelişen Club Brugge atağında Gedoz'un ceza alanına ortasında De Sutter topu indirmek istedi ama Serdar araya çabuk girip topu uzaklaştırdı.


50'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Gedoz, Necip'e faul yaptı.


48'Gelişen Club Brugge atağında ceza alanı ön bölümüne seken topa Simons topa çok sert vurdu ama top üstten dışarıya gitti.


47'Bravo Gökhan, bravo çocuklar... Bu 1 gol tur için çok ama çok önemli...



46 gooooll Gökhan Töre

D.A.Club Brugge - Beşiktaş mücadelesinin ilk yarısı 0-0'lık eşitlikle son buldu.

nbsp;D.A.İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.

45'Kullanılan serbest vuruşta Rafaelov'un ceza alanına ortasında kalecimiz Cenk topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

45'Sağ kanattan gelişen Club Brugge atağında Mbombo, Ersan'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Tehlikeli sayılabilecek bir yer.

45'İlk yarının sonuna 1 dakikalık duraklama eklendi.

44'İlk yarının sonlarına doğru Club Brugge takımı yarı alanımızda daha fazla topla oynamaya ve pozisyon aramaya başladı.

43'Sol kanattan gelişen Belçika ekibinin atağında Mbombo'nun ceza alanına sert ve etkili ortasında De Sutter topa yükseldi ama Cenk topu çıktı ve kontrol etti.

41'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada De Fauw, topa vurmak isterken Serdar'a faul yaptı.

40'Kullanılan serbest vuruşta Rafaelov'un ceza alanına ortasında kafalardan seken top son olarak Ersan'dan kornere gitti.

39'Hızlı gelişen Club Brugge atağında Vormer, kendi yarı alanından aldığı topla yarı alanımızın ortalarına kadar geldi ama Tolgay'ın müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Tolgay Arslan sarı kart gördü.

38'Gelişen atağımızda Gökhan'ın pasında topla buluşan Tolgay'ın sağ kanatta köşe gönderi yakınlarından ceza alanına çevirmek istediği top savunmada kaldı.

37'Rakip yarı alanın ortalarından serbest vuruş kullandık. Oğuzhan'ın ceza alanına ortasında Avustralyalı kaleci Ryan çıktı ve topu kontrol etti.

35'Sol kanattan gelişen Club Brugge atağında Mbombo'nun ceza alanına ortasında De Sutter topu zor da olsa kontrol edip zor pozisyonda röveşata vuruşu denedi ama top kalecimiz Cenk'te kaldı.

34'Jan Breydel Stadı'nda iki takım adına da kontrollü oyun devam ediyor...

33'Şansın yanımızda olduğu bir dakika... Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Cenk topu yumruklamak istedi ama top Opare'nin sırtına çarptı ve boşta kaldı. Ardından De Sutter'in zayıf vuruşu yandan dışarıya gitti.

32'Gelişen Club Brugge atağında ceza alanımıza yakın bir noktada hafif sağ çaprazda pas bekleyen De Sutter'e atılan topta Ersan, de Sutter'e faul yaptı.

31'Bu kez sol kanattan hızlı bir atağa çıktık ama Olcay'ın pasında topla buluşan Oğuzhan, rakibinden sıyrılmak isterken rakibine faul yaptı.

30'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gökhan'ın ceza alanına ortasında kafalardan seken topu Brugge savunması uzaklaştırdı.

23'Sağ kanattan gelişen Club Brugge atağında Rafaelov'un ceza alanımıza ortasında kafayı vuran Ersan oldu.

21'Aynı kanattan kullandığımız köşe vuruşunda Gökhan'ın ceza alanına ortasında herkesi aşan top kaleci Ryan'ın kontrolünde dışarıya gitti.

20'Sol kanattan gelişen atağımızda Gökhan, Oğuzhan ile ver-kaç yaparak son çizgiye inip ortasını yapmak istedi ama De Fauw yatarak müdahalede bulundu ve top kornere gitti.

19'Kullanılan serbest vuruşta Rafaelov'un ceza alanımıza ortasında ofsayt bayrağı kalktı.

18'Gelişen Club Brugge atağında ceza alanımıza yakın bir noktada kaleyi karşıdan gören bir noktada Vormer, De Sutter'e pasını atmak üzereyken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
17'Tom De Sutter, bu kez de Olcay'a faul yaptı. De Sutter'in faul sayıları artmaya başladı...
16'İskoç hakem, De Sutter ile önce konuştu ve ardından sarı kartını çıkardı.
15'Yarı alanımızda topla buluşan Ersan, sol taç çizgisi yakınlarında pas verecek bir arkadaşını ararken baskı yapan Tom De Sutter çok sert bir faul yaptı ve karar serbest vuruş.
14'İki takım oyuncuları da maça oldukça kontrollü başladı. Siyah beyazlı temsilcimiz oyuna her dakika biraz daha fazla ısınmaya başladı.
13'Gole çok yaklaştık. Sağ kanattan kullandığımız köşe vuruşunda Gökhan'ın ön direk yakınlarına ortasında arkaya aşırılan topa diğer direk yakınlarında bulunan Necip ağlara göndermek istedi ama kafa vuruşunda top auta çıktı.
12'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada De Sutter, topu kafa vuruşuyla ağlara gönderdi ama De Sutter, Ersan'a çok net bir faul yaptı ve karar serbest vuruş.
11'Gelişen Club Brugge atağında sağ kanattan ceza alanımıza yerden gönderilen topu alan Rafaelov topu kale sahasına göndermek istedi ama savunmamız başarılı bir hamleyle topu kornere gönderdi.
10'Mücadele yeniden başladı. Yarı alanımızda kaptığımız topla birlikte ani bir atağa çıkmak istedik ama Demba Ba'nın sağ kanattaki Oğuzhan'a pasında araya rakip girdi.
9'Sulama aletlerinin belirli bir süresi olduğu için sulamanın bitmesi bekleniyor.
8'Bu arada Jan Breydel Stadı'nda sahanın otomatik çim sulaması devreye girdi ve stadın belirli yerlerine sulama yapılıyor.
7'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Gökhan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Atağın devamında bu kez Serdar topu ceza alanına gönderdi ama yine Brugge savunması topu karşıladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Club Brugge - Beşiktaş maçını izlemek üzere maçın oynanacağı Jan Breydel Stadı'na geldi.Maç öncesi açıklamalarda bulunan Kılıç, "Brüksel'deki temaslarımızı bitirdik, şimdi Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Kupası' maçını izlemeye geldik. İsteriz ki Beşiktaş kazanır ve mutlulukla Türkiye'ye döneriz. Tabii ki öncelikle güzel bir spor müsabakasının uluslar arası anlamda da centilmenlik içerisinde oynanan bir maç olmasını diliyoruz" dedi.


Beşiktaş:1 2:Club Brugge Maçı Özet, Goller (BJK- BRUGGE MAÇI SKOR)

Club Brugge-Beşiktaş maçından notlar

- Brugge'deki maçı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da izledi

- Club Brugge takımı, maça üzerinde "Irkçılığa Hayır" yazılı formalarla çıktı- 19 Avrupa kulübünün oyuncu izleme komitesi maçı takip etti

nbsp;Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Belçika'nın Club Brugge takımına konuk olduğu maçı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç da izledi.Maçtan önce Brüksel'de temaslarda bulunan Kılıç, akşam ise karşılaşmanın oynandığı Brugge kentine geçti. Jan Breydel Stadı'nda Belçika Futbol Federasyonu Başkanı François de Keersmaecker ile görüşen Kılıç, daha sonra şeref tribününde maçı izledi.

Brugge'deki maçı Bakan Kılıç'ın yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da takip etti. Demirören, uzun bir aradan sonra ilk kez başkanlığını da yaptığı Beşiktaş'ın bir maçını stattan izledi.


Beşiktaş:1 2:Club Brugge Maçı Özet, Goller (BJK- BRUGGE MAÇI SKOR)

- Beşiktaş'ta 4 eksik

Siyah-beyazlı takım sahaya sakatlıkları devam eden Jose Sosa, Atiba Hutchinson, İsmail Köybaşı ve Alexander Milosevic'ten yoksun çıkarken, Club Brugge'de ise Victor Vazquez ve Björn Engels aynı sebeple oynamadı.Belçika temsilcisinde ayrıca Claudemir ve Stefano Denswil de bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde başka takımlarda oynadıkları için karşılaşmada forma giyemedi.Club Brugge'de sarı kart sınırındaki Thomas Meunier ve Francisco Silva bu maçta kart görmeleri halinde İstanbul'daki rövanşta oynayamayacak. Beşiktaş'ta ise Veli Kavlak sarı kart cezası sınırında bulunuyor.

- Club Brugge, bu sezon UEFA'da yenilgi yüzü görmedi

UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon Dinamo Moskova ve Milan ile birlikte yenilmeyen üç takımdan biri Club Brugge, aynı zamanda turnuvanın şimdiye kadar en az gol yiyen ekibi durumunda.Avrupa Ligi'nde grup maçlarında şimdiye kadar 3 gol yiyen Belçika temsilcisi, siyah-beyazlılarla daha önce 2006 yılında eşleşmişti. İki takımın 9 yıl önce statü gereği tek maç üzerinden oynadığı karşılaşmayı Beşiktaş 2-1 kazandı.Siyah-beyazlılar, bugüne kadar Belçika takımlarıyla toplam 4 maça çıktı. Bu maçlardan 2'sini kazanan, 2'sinde de sahadan beraberlikle ayrılan "Kara Kartallar" 6 gol atıp, kalesinde 2 gol gördü


Beşiktaş:1 2:Club Brugge Maçı Özet, Goller (BJK- BRUGGE MAÇI SKOR)

- 19 Avrupa kulübünün oyuncu izleme komitesi maçı takip etti

Siyah-beyazlıların Club Brugge ile yaptığı maça, Avrupa'nın farklı kulüplerine ait futbolcu izleme komiteleri büyük ilgi gösterdi.

Club Brugge, Jan Breydel Stadı'ndaki maçı Avrupa'nın 19 farklı kulübünün futbolcu izleme komitesinin takip ettiğini açıkladı.

Belçika'daki maçı, Almanya'dan Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Schalke 04, Hannover 96, Stuttgart ve Wolfsburg, Fransa'dan Paris Saint-Germain, İtalya'dan Inter, İngiltere'den Aston Villa, Everton, Southampton ve West Ham United, Hollanda'dan PSV ve Twente, Belçika'dan Anderlecht, Mechelen, Oud-Heverlee Leuven ve Sint-Truiden, Çek Cumhuriyeti'nden ise Ostrava'nın temsilcilerinin izlediği belirtildi.

- "Irkçılığa Hayır" pankartı

Belçika liginde ve Avrupa'da bu sezon gösterdiği performansla dikkati çeken Club Brugge, seyircisi önünde oynadığı maça üzerinde "Irkçılığa Hayır" (No To Racism) yazılı formalarla çıktı.

Irkçı hareketlerde bulunanlara kendi girişimleriyle stadyuma giriş yasağı uygulayan ilk Belçika ekibi olan Club Brugge, UEFA'nın ırkçılık karşıtı projesini desteklemek için bu formayı tercih etti.Club Brugge Genel Menejeri Vincent Mannaert maçtan önce yaptığı açıklamada, hangi düzeyde olursa olsun futbolda ırkçılığın yeri olmaması gerektiğine işaret ederek, "Belçika'nın en popüler kulübü olarak ırkçılığa karşı sıfır toleransa öncülük ediyoruz. Irkçılık suçu işleyenlere kendi inisiyatifimizle stadyuma giriş yasağı uygulayan ilk Belçika kulübü olduk. Bu formalarla da taahhüdümüzü Avrupa düzeyinde ortaya koyduk" dedi.


Beşiktaş:1 2:Club Brugge Maçı Özet, Goller (BJK- BRUGGE MAÇI SKOR)

- Gurbetçiler Beşiktaş'ı yalnız bırakmadı

Beşiktaş'ı Avrupa'da yaşayan Türk taraftarlar da yalnız bırakmadı.

Belçika'nın yanı sıra Almanya ve Fransa gibi ülkelerden gelen çok sayıda Türk taraftar, maçtan önce Brugge'de takımlarına destek vermeye çalıştı. Beşiktaşlı taraftarlar için ayrılan biletler günler öncesinden tükenirken, bazı taraftarlar karaborsada bilet arayışına girdi.Belçika polisi, maç dolayısıyla Brugge'de stada giden yollarda ve stat çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.Belçika'nın Brugge şehrindeki Jan Breydelstadion'da oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi son 16 Tur ilk maçı öncesi Beşiktaşlı taraftarların Club Brugge tribününe sızma girişimi istenmeyen olayların yaşanmasına neden oldu.Brugge maçı için Avrupa'da bilet satışı yapılmaması üzerine isyan eden ve rakip tribünlerden bilet alan Avrupa'daki Türk taraftarlara Belçika polisi engel olmaya çalıştı.

Rakip tribünden bilet alan taraftarların yanısıra biletsiz olarak Brugge kentine gelen yüzlerce Türk taraftarı polise zor anlar yaşattı.Stada 1 km kala güvenlik noktaları oluşturan Belçika polisi Beşiktaş tribününden bileti olmayan vatandaşları geri çevirdi. Bu esnada biletsiz taraftarlar ile bileti olan taraftarlar karşı karşıya gelince aralarında arbede çıktı. Olaya müdahale eden Belçika polisi Türk vatandaşları toma ile su sıkarak dağıttı. Taraftarların dağıtılmasından sonra biletli ve biletsiz taraftarlar birbirine karışınca polis kontrol noktasında büyük bir karmaşa yaşandı. Karmaşadan faydalanarak stat kapısına kadar gelen taraftarlar burada Türkiye'den bilet alarak gelmiş seyircilerle karşılaşınca aralarında yine büyük bir arbede çıktı. Belçika polisi olayları güçlükle yatıştırırken olaylar esnasında bazı taraftarların yaralandığı öğrenildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...