Berlin'de 250 kilo bomba bulundu! 10 bin kişi tahliye edilecek

Düzenleyen:
Berlin'de 250 kilo bomba bulundu! 10 bin kişi tahliye edilecek

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Almanya’nın başkenti Berlin’de, eski bir tren istasyonunda yürütülen inşaat çalışmalarında 2. Dünya Savaşından kalma 250 kilogram bomba bulunduğu açıklandı.

Berlin polisinden yapılan açıklamada, eski bir tren istasyonundaki  inşaat çalışmaları sırasında 2. Dünya Savaşı’ndan kalma 250 kilogram bomba  bulunduğu belirtildi.
 
Açıklamada, bombanın etkisiz hale getirilmesi için bombanın bulunduğu  yerin 500 metre çevresinde yaşayan 10 bin kişinin bölgeden tahliye edileceği  bildirildi.
 
Sokak ve caddelerin trafiğe kapatılması çalışmalarının tamamlandığı ve  insanların tahliye işlemine başlandığı ifade edilen açıklamada, tahliye  işleminden etkilenenlerin Tempelhof-Schöneberg ilçesinin belediye binasında  kalabileceği kaydedildi.
 
Almanya’da en son eylül başında  Frankfurt kentinde 2. Dünya  Savaşı’ndan kalma bir bombanın bulunmasının ardından 60 binin üzerinde kişi  tahliye edilmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...