Beni Böyle Sev 72. yeni bölümde! TRT1 canlı

Beni Böyle Sev 72. yeni bölümde! TRT1 canlı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ekranların sevilen dizisi Beni Böyle Sev'in yayın günü değişti. Beni Böyle Sev yeni bölüm ve yayın günüyle ilgili detaylar haberimizde.

Ekranların sevilen dizisi Beni Böyle Sev'in yayın günü değişti. Beni Böyle Sev yeni bölüm ve yayın günüyle ilgili detaylar haberimizde.Beni Böyle Sev'de bu hafta neler yaşanacak?Beni Böyle Sev yeni bölümde Alper Saldıran ve Zaynep Çamcı'nın başrollerinde oynadığı pazartesi günleri TRT 1 ekranlarında yayınlanan Beni Böyle Sev'in yayın günü değişti. 72. bölümüyle pazartesi 19.55'te yayınlanan Beni Böyle Sev'in 73. bölümü 8 Kasım Cumartesi günü saat 19.55'te TRT 1 ekranlarında.Beni Böyle Sev hayranları bu hafta iki yeni bölüm seyredecekler…

BENİ BÖYLE SEV YENİ BÖLÜM FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ nbsp;

BENİ BÖYLE SEV 72. BÖLÜM'DE NELER OLMUŞTU

Ayşem ve Ömer yaşadıkları korkunç olayları geride bırakmaya çalışır. Elif Masal'la birlikte hiç değilse bir günlüğüne birlikte olmanın keyfini çıkarırlar. Ama etraflarında büyük bir sorun yumağı vardır ve kendilerini dışında tutmalarına imkan yoktur…Zeyno'nun ilgisiz ve gizemli tavırları Tarık'ı giderek daha fazla cezbetmektedir. Sonunda Zeyno'yla konuşmaya karar verir. Fakat Zeyno onu tersler. Bunu hiç beklemeyen Tarık'ın vazgeçmeye niyeti yoktur. Onların tartıştıklarını gören Tolga Tarık'la karşı karşıya gelir. İşler öyle bir noktaya tırmanır ki; Tolga okuldan atılmak üzeredir. Onu kurtarabilecek tek kişi Zeyno'dur. Ama Sinan ve Cevdet tarafından iyice köşeye sıkıştırılan Zeyno Tolga'ya öyle bir teklifte bulunur ki, Tolga ne yapacağını şaşırır…Eda'nın boşanmak istemesi Nail'i şaşırtır. Eda Menteş'le olan savaşı kazanabilmelerinin tek yolunun ayrılmak olduğunu söyler. Nail itiraz etse de Eda çoktan kararını vermiştir konuşmanın ardından Menteş'in ofisine gider. Durumu öğrenen Menteş bir kez daha Seval'in karşısına çıkar ve onu kandırmayı başarır…Mazhar Menteş'i arar, şartını kabul ettiğini söyler. Düğünle ilgili karmakarışık duygular içindedir. Sevinç ise evlilik tarihinin öne alınmasından dolayı çok mutludur. Fahriye Reyhan'a kıyamaz, bu ani gelişmenin haberini kendisi vermek ister. Reyhan derin bir keder içindedir. Onun mutsuzluğunu farklı bir şekilde yorumlayan Sevinç yeni bir plan yapar…Ayşem ve Ömer Nail'le konuşup Eda'yla olan problemi çözmesine yardım etmek isterler. Nail'den aldıkları cevap şaşırtıcıdır. Ayrıca Zeyno'ya adeta bir koruma kalkanı oluştururlar. Fakat ne kadar uğraşsalar da olaylar çoktan rayından çıkmıştır…

Beni Böyle Sev 72. yeni bölümde! TRT1 canlı

ZEYNEP ÇAMCI KİMDİR?

Zeynep Çamcı (d. 11 Aralık 1986, Bodrum, Muğla), Türk oyuncu.

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur. Recep İvedik 3 filmi ile tanındı. İkinci sezonunda katıldığı Leyla ile Mecnun dizisinden, aynı sezon sonunda ayrıldı. Düşük reyting sebebiyle [kaynak belirtilmeli] yayından kaldırılan Emir'in Yolu dizisinden sonra TRT1'e transfer oldu. Beni Böyle Sev dizisinde halen başrol oynuyor. Son olarak oynadığı Meryem filmiyle 50.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı.

ALP SALDIRAN KİMDİR?

Sahneye ilk kez 5 yaşında, anaokulunda oynadığı piyeslerle çıktı; hemen ardından folklore, özellikle Kafkas danslarına yöneldi. İlkokul boyunca hem tiyatroya, hem dansa aralıksız devam etti. Turizm Lisesinden mezun olan Saldıran, Marmara Üniversitesi Turizm Bölümü'ne geçiş yaptı ancak okulunun ikinci yılı biterken meslek olarak oyunculuğu seçti.Üniversite döneminde, Turgut Özakman'ın "Fehim Paşa Konağı" adlı oyununda Yusuf karakterini canlandırdı; bu rolüyle Üniversiteler Arası Tiyatro Yarışmasında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı. Ardından "Bir Dilim Aşk"daki Burak rolüyle ilk televizyon dizisinde yer aldı.Marmara Üniversitesi'nden ayrıldıktan sonra, 2005 yılında Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne burslu olarak başladı. Yeni okulunun 1. sınıfında "Son Dünya" adlı oyunda görev aldı ve Avrupa ile Akdeniz ülkelerini kapsayan Mısır Tiyatro Festivali'ne öğrenci olarak katıldı. Ertesi yıl aynı programa katılan diğer tiyatro öğrencileriyle beraber, "Babil Kulesi" oyununda rol aldı.Okul döneminde "Kara İnci" ve "Derman" dizileriyle televizyon kariyerine devam etti. Ardından ses getiren Vodafone reklamları ve "Melekler Korusun" dizisi... Aynı dönemde "Hizmetçiler" adlı tiyatro oyununda Hanımefendi rolünü oynadı.Alper Saldıran, tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra, dizi ve film oyunculuna devam etti. "Yerden Yüksek" dizisinde Feyyaz, ilk beyaz perde deneyimi olan "Anadolu Kartalları" filminde Fatih Karakuş ve "Sağ Salim" adlı filmde Recai rolünü canlandırdı. Yine aynı dönemde "Çehov Makinesi" adlı tiyatro oyununda oynadı. Şu anda Beni Böyle Sev adlı dizide Ömer karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...