Bayülgen, 'Gezi Parkı eğlenceydi, gençlerin gideceği yer yoktu'

Bayülgen, 'Gezi Parkı eğlenceydi, gençlerin gideceği yer yoktu'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Okan Bayülgen, Gezi Pakı'nın bir eğlence olduğunu söyledi, katılan eylemci sayısındaki fazlalığı ise güzel havalara bağladı.

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya Merkezi'nde Online Medya Derneği tarafından düzenlenen Sosyal Medya konulu panele katılan Okan Bayülgen Gezi Parkı ile ilgili düşüncelerini açıkladı. Gezi Parkı olaylarına katılan eylemci sayısının havanın güzel olması sebebiyle arttığını belirten Bayülgen, "Gençlerin gidecekleri yeteri kadar spor salonu, eğlenceli filmler ve sosyal etkinlik yoktu. İnsanlar sokakta heyecanı ve eğlenceyi keşfetti. Aynı şey soğuk havada olmazdı. Hatta twitter'da Ankaralılar, İstanbullular'ı yağmurda gösteri yapamamakla suçladılar." dedi. Türkiye'deki en büyük kışkırtıcıların politikacılar olduğunu kaydeden Bayülgen, "Çünkü en büyük onların karı vardır. İkinci olarak medyanın kışkırtmadan karı mevcuttur. Çünkü medya ya iktidara yakın durarak, ya da muhalif durarak kar sağlıyor." ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...