'Bayern Münih' dünyanın bir numarası oldu

/ Kaynak: AA
'Bayern Münih' dünyanın bir numarası oldu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Bayern Münih, Fas'ın Marakeş kentinde oynanan maçta Raja Casablanca'yı yendi ve tarihinde ilk kez FIFA Dünya Kulüpler Şampiyonu oldu.

FIFA Kulüpler Dünya Kupası final maçında Bayern Münih, Fas'ın Raja Casablanca takımı karşısında 2-0 galip gelerek, tarihinde ilk kez FIFA Dünya Kulüpler Kupası'nı kazandı. Maçın gollerini 7. dakikada Brezilyalı Dante Bonfim ile 22. dakikada İspanyol Thiago Alcantara kaydetti.Maç öncesi Fas Kralı VI. Muhammed iki kulüp futbolcularıyla tokalaştı ve onlara başarılar diledi."Toyota" tarafından turnuvanın en iyi oyuncusuna verilen altın top ödülünü nbsp;Franck Riberry nbsp;kazanırken takım arkadaşı Philip Lahm'e gümüş, Raja Casablanca takımından Muhsin Yacur'a ise bronz top ödülü verildi.Fas kralı VI. Muhammed FIFA Kulüpler Dünya Kupasını FC Bayern Münih'ın kaptanı Philip Lahm'a teslim etti. Kupa töreninde FIFA Başkanı Joseph Blatter, UEFA Başkanı Michel Platini ve Afrika Futbol Federasyonu Başkanı Issa Hayatou da hazır bulundu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...