Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na anında cevap, işte Baykal açıklaması

Başbakan'dan Kılıçdaroğlu'na anında cevap, işte Baykal açıklaması

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Başbakan Erdoğan, partisinin Düzce'de düzenlenen mitinginde Deniz Baykal ile ilgili o iddiaya cevap verdi, işte detaylar...

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Düzce'de Anıtpark alanında düzenlenen mitingde halka hitap etti.Başbakan Erdoğan, 2010 yılında Deniz Baykal hakkındaki kasedin talimatını verdiğini yönündeki ses kaydı iddialarına ilişkin; ''Baykal ile ilgili olay vardı ya, bunu benim ayarladığımı söylüyorlar. Gene bir montaj. Kılıçdaroğlu denilen ahlak yoksulu adam, diyor ki 'açıklama yapsın. Neyin açıklamasını yapıcağım. Bu orada sosyal medyaya düştüğü zaman, onu sosyal medyadan kaldıran kim? Ben kaldırdım ben'' dedi.Erdoğan, 2010 yılında Deniz Baykal hakkındaki kasedin talimatını verdiğini yönündeki ses kaydı iddialarına ilişkin; "Böyle montajlarla bir yere varamazsınız. Yarım saat içinde onu sosyal medyadan kaldıran Başbakan'a, bu saygısızlığı, hakareti yapamazsın. Biz inancımızın gereği, bu tür ahlaksızlıkları yapacak kadar ahlaksız, densiz değiliz" dedi.Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal hakkında çıkan ve Baykal'ın istifası ile sonuçlanan 'Baykal kasedi' ile ilgili "asıl fail odur" diyerek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef almıştı.Kılıçdaroğlu, parti olarak derhal Başbakan Erdoğan'dan açıklama beklediklerini söyledi.Aynı şekilde Deniz Baykal da, "Başbakan Erdoğan ve resmi kurumlardan bir açıklama bekliyorum" değerlendirmesinde bulundu.Erdoğan bu iddiya Düzce mitinginde sert cevap verdi. Erdoğan, "Şimdi bu sabah arkadaşlarım bana bir şey söyledi hani malum Baykal ile ilgili bir olay vardı ya, yahu bunu benim ayarladığımı söylüyorlar. Kılıçdaroğlu denilen ahlak yoksunu adam diyor ki 'açıklama yapsın.' Yahu neyin açıklamasını yapacağım Bu orada, sosyal medyaya düştüğü zaman onu sosyal medyadan kaldıran kim Ben kaldırdım ben" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...