Başbakan Yardımcısı Akdoğan'dan flaş çözüm süreci açıklaması

Başbakan Yardımcısı Akdoğan'dan flaş çözüm süreci açıklaması

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Başbakan Yardımcısı Adoğan'dan flaş çözüm süreci açıklaması geldi. İşte Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın sözleri...

Başbakan Yardımcısı Adoğan'dan flaş çözüm süreci açıklaması geldi. İşte Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'ın sözleri...Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, çözüm sürecine desteğin yüzde 68 olduğunu açıkladı. Akdoğan, "Çözüm süreci devlet politikasıdır, Cumhurbaşkanı da bu sürecin önderidir" dedi.Bir grup gazeteciyle biraraya gelen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, çözüm süreciyle ilgili soruları yanıtladı.


''ATEŞLE OYNAYAN YANAR''


"HDP barajı aşamazsa kıyamet kopmaz" diyen Akdoğan, "Ateşle oynayan yanar. Bu süreç başladığında HDP Meclis'te miydi? Silahı devreye koyan kaybeder" ifadesini kullandı.


''ÇÖZÜM SÜRECİNİ CUMHURBAŞKANI BAŞLATTI''


Çözüm sürecini Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığına dikkat çeken Yalçın Akdoğan, "Hükümetin bu konudaki kararlılığı, samimiyeti ne kadar önemliyse sayın Cumhurbaşkanının bu sürecin arkasında olması önemlidir" dedi.


YALÇIN AKDOĞAN KİMDİR nbsp;


Yalçın Akdoğan (d. 22 Eylül 1969, Üsküdar, İstanbul) Türk siyasetçi.


Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Basın ve Yayın Bölümünden mezun oldu. Yeni Şafak ve Star gazeteleri ile çeşitli dergilerde yazarlık yaptı. Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Danışmanlığı ve Başbakan Başmüşavirliği görevlerinde bulundu. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi ile Bahçeşehir Üniversitesi Liderlik Okulu'nda ders verdi. İngilizce bilen Akdoğan, evli ve 2 çocuk babasıdır.[1] Türkiye Cumhuriyeti Başbakan yardımcısıdır.[2] 2011 Türkiye genel seçimlerinde XXIV. Dönem Ankara milletvekili seçilmiştir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...