Başbakan Erdoğan'dan sunum sonrası ilk yorum, 'Umutluyuz'

/ Kaynak: CHA
Başbakan Erdoğan'dan sunum sonrası ilk yorum, 'Umutluyuz'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / CHA

Başbakan Erdoğan, 2020 olimpiyatları için Türkiye heyetinin yaptığı sunumdan sonra Türk basınına yaptığı açıklamada, 'Umutluyuz, güzel geçti.' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te 2020 olimpiyatları için Türkiye heyetinin yaptığı sunumdan sonra Türk basınına yaptığı açıklamada, "Umutluyuz, güzel geçti. Temennim odur ki, diğer ülkeler de sunumlarını yapsınlar. Ondan sonra değerlendirme daha isabetli olur." dedi. Yabancı basının "Kazanma şansınız nedir?" sorusuna ise Erdoğan, "İstanbul'un bu olimpiyatları alabilmesi için varız zaten bugün burada. Bütün hazırlıklarımız buna göre yapıldı. Bütün sunumlarımız buna göre yapıldı. Yasal düzenlemelerimiz buna göre yapıldı. Hükümetimiz ve millet olarak bu işin arkasındayız." ifadelerini kullandı. nbsp;"Sorulan sorulardan memnun kaldınız mı?" diyen gazeteciye de Erdoğan, "Ben çok memnunum. Gerek yönetici ekibi, gerekse sporcularımızın sunumları gerçekten çok başarılıydı." şeklinde cevap verdi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...