Başbakan Davutoğlu 7 Haziran sonrası gerçekleştirilen terör saldırılarını açıkladı

Başbakan Davutoğlu 7 Haziran sonrası gerçekleştirilen terör saldırılarını açıkladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Başbakan Davutoğlu, 7 Haziran sonrası gerçekleştirilen terör saldırılarına ilişkin bilgiler paylaştı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, terör örgütü IŞİD ve PKK'ya yönelik yapılan hava operasyonlarına ilişkin açıklamalar yapmak için kameralar karşısına geçti. Davutoğlu, konuşmasında 7 Haziran sonrası terör örgütlerinin gerçekleştirdiği saldırılara ilişkin son verileri paylaştı.
281 TERÖR EYLEMİ
Başbakan Davutoğlu, şunları söyledi; "7 Haziran'dan bu yana 121 silahlı saldırı 15 adam kaçırma 17 haraç alma dahil 281 terör eylemi yapılmıştır. 3 polis 2 asker şehit edilmiştir. Bu zaman zarfında istifamızı vermiş ve görevi sürdürme talimatı alsak da ülkemizin geleceğini düşünür, gerekenleri yaparız. Çatışmasızlıktan bahsedenler siyasi bazı çevreler şunu bilsinler; uyurken şehit edilen 2 polisimizin faillerine bunu sorsunlar. Siz sessiz kalırsınız ama devlet sessiz kalmaz. Kimin parmağı varsa hepsinin cezası verilecektir."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...