Barcelona Celta Vigo maçı ilk yarı sonucu, golü

Barcelona Celta Vigo maçı ilk yarı sonucu, golü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İspanya Ligi'nde lider Barcelona, Celta Vigo deplasmanında ilk yarıyı 1-0 önde bitirdi

45 +1 İLK YARI SONA ERDİ | Barcelona, Celta Vigo karşısında ilk yarıyı Alexis'in attığı golle 0-1 önde kapattı.
45 VALDES İYİ KAPATTI! ALex Lopez ceza sahası dışından ser vurdu. Yakın direk dibine giden topu Valdes sektirmeden kontrol etmeyi başardı.
42 İlk yarıda artık son bölüme giriyoruz. Barcelona golden sonra beklenen oyunundan oldukça uzak. Gole daha yakın oynayan tarafn Celta Vigo olduğunu söyleyebiliriz.
39 KİMSE DOKUNAMADI! Messi'nin ceza sahasının sol çaprazından kullandığı etkili sertbest vuruşta topa kimse dokunamadı.
35 İlk yarıda artık son 10 dakikaya giriyoruz. Celta Vigo'nun bu bölümlerde oyunun kontrolünü eline geçirdiğini söyleyebiliriz. Messi yine El Clasico'daki görünümüne bürününce Barcelona durdu gibi. Sadece Alexis çok hareketli.
29 RAFINHA KAÇIRMAYA DEVAM EDİYOR! Sağ kanattan yapılan ortada topu önünde bulan Rafinha'nın gelişine vuruşunu Valdes çelmeyi başardı.
28 BU KEZ CELTA VİGO KAÇIRDI! Savunmadan seken topu önünde bulan Rafinha, ceza sahası dışından yerden sert bir vuruş yaptı. Top direk dibinden auta gitti.
28 MESSİ KAÇIRDI! Ceza sahasında topla buluşan Messi, iki Celta Vigolu oyuncuyu oyundan düşürüp uzak köşeyi düşündü ama top az farkla auta gitti.
27 VALDES KURTARDI! Ceza sahasına sağ çaprazdan sokulan Charles, zor bir açıdan güzel bir vuruş yaptı. Direk dibine doğru giden topu Valdes iyi uzanarak kontrol etti.
23 Celta Vigo bu bölümlerde kontra ataklarla etkili olmaya çalışıyor. Ama Barcelona'nın gerid örtlüsü sağlam bir görüntü çiziyor.19 Barcelona oyunu rakip alanda oynamaya devame diyor. Anck ileri üçlü Messi, Alexis ve Pedro ne kadar akışkan olsa da Xavi ve Iniesta gibi iki yıldızın yokluğu hissediliyor. Fabregas ise şu ana kadar orta sahanın göze çarpan tek ismi konumunda.
16 Barcelona golden sonra oyunun kontolünü tamamen eline geçirdi. Celta Vigo rakip sahaya topu taşımakta zorlanıyor.
12 HAKEM'DEN BÜYÜK HATA! Savunmanın arkasına sarkan Messi, kaleciyi de çalımlayıp tam golü atacakken, oyun hakemin hatalı pfsayt kararı ile durdu.
9 GOOOOLLL ALEXİS ATTI Cabral'ın hatası ie topla buluşan Fabregas sol çaprazdan ceza sahasına sokulup vuruşunu yaptı. Kaleciden seken topu tamamlayan Alexis, bu sezonki 6. golünü attı.
6 Barcelona Messi önderliğinde rakip kaleye yüklenmeye başladı. El Clasico'da pek varlık gösteremeyen Arjantinli süper yıldız, bu maçta sazı eline alacakmış gibi bir görüntü sergiliyor.
3 Celta Vigo, karşılaşmaya ön alanda baskı yaparak başladı. Luis Enrique'nin öğrencileri ilk dakikalarda El Clasico'dan yorgun çıkan Barcelona'ya cezayı kesmek istiyor.
1 Karşılaşma Barcelona'nın vuruşu ile başladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...