Bakan'dan 'Abdullah Cömert' açıklaması

/ Kaynak: İHA
Bakan'dan 'Abdullah Cömert' açıklaması

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Sadullah Ergin, Abdullah Cömert'in hayatını kaybetmesiyle ilgili yürütülen soruşturmada açıklanan Adli Tıp Kurumu raporuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Seçim bölgesi Hatay'da gezi ve incelemelerde bulunan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Gezi Parkı eylemleri sırasında hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in gaz fişeğinden öldüğüne yönelik detaylı Adli Tıp raporuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bugün basında yer almış, bu da soruşturmanın ne kadar hassasiyetle yürütüldüğünün bir işareti. Bu anlamda ilk gün de aynı şeyi söylemiştik. Hassas bir soruşturma süreci işliyor, buna dönük olarak adli açıdan savcılık bu dosyayı takip ediyor. İdari açıdan da İçişleri Bakanlığımız bir mülki müfettişiyle buraya, bu olaya özgü incelemelerini derinleştiriyor. Temenni ediyorum ki en kısa sürede tüm boyutlarıyla ortaya çıkacak" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...