Bahçeli: O isimleri partiden ihraç ederim!

Bahçeli: O isimleri partiden ihraç ederim!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çok konuşulan 5'nci parti kehanetine açıklık getirdi. "Örneği Türk siyasi yaşamında var" dedi.

Günlerdir siyaset dünyasının tartıştığı 5. parti sözlerine MHP lideri Devlet Bahçeli "(1 Kasım'dan sonra) Tablo 7 Haziranın benzeri bir şekilde olur koalisyon çalışmaları da sonuçsuz kaldığında siyasi partilerde bir kaynama ortaya çıkar ve bu da 5. bir partinin ortaya çıkmasına neden olabilir" şeklinde açıklık getirdi. "Geçmiş siyasi deneyimler bunu gösteriyor" dedi.


TÜRKEŞ: 5. PARTİ KONUSUNU BİR TEK SAYIN BAHÇELİ BİLİYOR
Kendisini eleştiren eski çalışma arkadaşı Tuğrul Türkeş'e sert çıktı.
Türkeş, A Haber'e yaptığı özel açıklamada, "5. Parti konusunu bir tek sayın Bahçeli biliyor başka hiç kimse bilmiyor o zaman sen pişiriyorsun derler" demişti
Bahçeli buna da şöyle cevap verdi, "Bazı konuları hemen yanlış algılayıp bulundukları yere yaranmak için MHP'yi suçlamasınlar."
Bahçeli, "Mister No" yakıştırmasını eleştirdi. Kendisini Türk tarihinden bir karaktere benzetmelerini istedi.
Bahçeli, "Hayır"da hayır vardır milletimiz bunu böyle anlar Doktor No'yu bilmez dedi


Meral Akşener'in aday gösterilmemesi konusunda da Bahçeli "dinlemesi gerekiyor" sözlerini yineledi.


Bu arkadaşlarımız kimdir ki kendilerini diğerlerinden farklı görerek hangi özellikle şey yapıyor ak trollerin övdüğü insanı ben MHP'den ihraç ederim bunu herkes böyle bilsin.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...