Aysal'ı kritik 5 hafta bekliyor! Bıçak sırtı

Aysal'ı kritik 5 hafta bekliyor! Bıçak sırtı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

G.Saray'ı, Balıkesir'de yalnız bırakan Ünal Aysal tepki çekti. Seçime kadar zorlu maçlar yapacak olan takımın durumu, başkanın geleceğini belirleyecek

Galatasaray, tarihi Balıkesirspor yenilgisinin şokunu yaşarken gözler Başkan Ünal Aysal'da. Geçtiğimiz perşembe günü yapılan toplantıda Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı alarak kulübü kongreye taşıyan sarı-kırmızılıların Başkanı Aysal'ı zorlu bir süreç bekliyor. Bu durumun Teknik Direktör Cesare Prandelli olmak üzere tüm takım üzerinde olumsuz bir etki yaptığı Balıkesirspor karşılaşmasında ortaya konulan kötü futbol sonrası ortaya çıktı. Kongre kararının alındığı gün resmi siteden yayınlanan bildiride, "Yönetim Kurulu Tüzük gereği görevinin başında kalacak ve şimdiye kadar gösterdiği ciddiyetle son dakikaya kadar Galatasaray'ın haklarını savunacak ve en ufak bir yönetim boşluğuna mahal vermeyecektir" açıklaması yapılmıştı. Ancak Balıkesirspor deplasmanında sadece kulüp CEO'su Lütfi Arıboğan'ın gitmesi gözlerden kaçmadı. Taraftarlar, Aysal'ın aynı saatlerde Çırağan Sarayı'ndaki düğüne katılmasına tepki gösterdi ve katıldıkları ankette yüzde 75 oranında sarı-kırmızılıların başkanının görevi bırakması yönünde oy kullandı.
Takım kötü giderse…
Başkan Ünal Aysal, kongre kararına imza atarken karşısına rakip çıkma ihtimalinin düşük olduğunu düşünüyordu. nbsp;Ancak Anderlecht karşılaşmasının ardından Balıkesirspor karşısında alınan mağlubiyet ve taraftarın artan tepkisi Ünal Aysal'ı kara kara düşündürmeye başladı. 25 Ekim'de yapılacak kongreye kadar Süper Lig'de Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde ise Arsenal ve Borussia Dortmund maçlarını oynayacak. Böyle önemli maçlara kongre gölgesinde çıkacak olan Galatasaray'da kötü gidişatın sürmesi halinde Başkan Aysal'ın karşısına önemli bir rakip çıkması hiç de sürpriz olmayacak. Böylece bir anlamda Başkan Ünal Aysal'ın başkanlık yarışındaki başarısı tamamen takıma endekslenmiş olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...