Aycan Yanaç Kimdir? Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mesleği ne?

Düzenleyen:
Aycan Yanaç Kimdir? Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında ve nereli? Mesleği ne?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Aycan Yanaç kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Aycan kimdir merak ediliyor ve internet üzerinden araştırılıyor. Survvor 2020 ünlüler kadrosunda yer alan Aycan Yanaç, adından sıkça söz ettirecek isimler arasında yer alıyor. Türkiye Kadın Milli Takımı'nda forma giyen kadın futbolcu, oldukça iddialı olduğunu tanıtımlarda belirtmiş ve dikkat çekmişti. Survivor Aycan Yanaç kaç yaşında, evli mi gibi konular araştırılıyor. İşte merak edilenler

Aycan Yanaç kimdir? Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında, nereli? Mesleği Ne? Survivor 2020 kadrosu açıklandı. TV8 ekranlarında 16 Şubat'ta ilk bölümü ile ekranlara gelecek olan Survivor 2020'nin ünlüler kadrosunda oldukça iddialı isimler yer alıyor. Bu isimler arasında kadın futbolcu Aycan Yanaç da yer alıyor. Almanya'da doğan Yanaç, Survivor 2020'de oldukça iddialı! Aycan Yanaç kaç yaşında, nerede doğdu, Survivor Aycan ne iş yapıyor gibi merak edilenler haberimizde

SURVİVOR AYCAN YANAÇ NERELİ, KAÇ YAŞINDA? NE İŞ YAPIYOR?

Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 yılında Almanya’nın Nünberg şehrinde dünyaya geldi. Ülkemizde A Milli Kadın futbol takımında forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynuyor. Futbola Nünberg’le başlayan Aycan Yanaç, kariyerine daha sonra Köln’de devam etti.

Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynadı.

2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer aldı

7 Nisan 2018'de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrıldı.

Survivor 2020 sezonunun ünlüler kadrosunda yer alacak olan Aycan Yanaç, iddiasını şu sözlerle ortaya koydu: Almanya’da futbolda adımı konuşturdum. Türk milli takımında ter döktüm. Şimdi kendimi Survivor’da kanıtlamaya geliyorum.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...