Avrupalı sosyal medya fenomenleri onun peşinde

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Avrupalı sosyal medya fenomenleri onun peşinde

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Avrupa'da faaliyet yürüten 500'den fazla firmanın hesabı bir Türk gencine emanet. Yurtdışında yaşayan Sevgi Onur, Avrupa'da 500'den fazla firmanın sosyal medya hesaplarını yönetiyor. Onur, bu başarısının sırrını "Dönem ve şartlar sürekli değişiyor. Ben de buna göre kendimi sürekli güncelliyorum" sözleriyle anlatıyor.

"Günümüz dünyasında markanız, web sitesi ile varlığını sürdürse de ışık hızında değişen dijital dinamiklere ayak uydurabilmek için sosyal medyada da yer almak zorundasınız" diyen Onur "Yer aldığınız bu yepyeni ortamda potansiyel müşterilerinize ulaşıp onlara kendinizi tanıtmanız gerekir. Tutarlı içerikler ve doğru mesajı ileten görsellerle belirli zaman aralıklarında yapılan düzenli paylaşımlar, markanızı en iyi şekilde ifade etmeniz için takip etmeniz gereken yolların başında gelir. Sosyal medyanın marka imajı ve karlılığı için oldukça güçlü bir etkiye sahip olduğu aşikâr. Bunu, sosyal medya hesapları üzerinden tanıtım ve satış yapan firmaların artışı ile de gözlemleyebilirsiniz.

Bu gücü kullanarak önemli işlere imza atıyoruz. Avrupa'da 500'den fazla firmaya sosyal medya desteğinde bulunuyoruz. Oralarda en iyi fenomenlerle iş birlikleri yapıyoruz. Çok kısa sürede önemli ilerlemeler kaydettik ve Avrupa’da tanınan bir isim hâline geldik. Bütün bunların yanı sıra son dönemlerde ülkemizin önde gelen ve dünyada bayrağımızı dalgalandıran firmaların lansmanlarında da yer aldığım için çok mutluyum" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...