Atletico Madrid, Valencia'yı 2 golle geçti

Atletico Madrid, Valencia'yı 2 golle geçti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İspanya Kral Kupası'nda Atletico Madrid, sahasında ağırladığı Valencia'yı 2-0'la geçerek tur atladı

İspanya Kral Kupası 5. tur rövanş maçında Atletico Madrid, Vicente Calderon'da Valencia'yı konuk etti. Hafta sonunda oynanan Barcelona maçında 1 puan alan Kırmızı-Beyazlılar, Valencia ile oynadıkları ilk maçta deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı. Barcelona maçında performansıyla İspanol basınında büyük yer alan milli futbolcumuz Arda Turan, Valencia maçında ilk 11'de sahadaki yerini aldı. İlk yarıda her iki takım da gol bulamadı ve takımlar soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gitti.


Goller ikinci yarıda geldi
İkinci yarıya etkili başlayan Atletico, 51'de Diego Godin'in attığı golle 1-0 öne geçti. Dakikalar 89'u gösterdiğinde Raul Garcia sahneye çıktı ve farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti: 2-0. 90'da Valencia'da Daniel Parejo, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Geriye kalan dakikalarda gol olmadı ve Atletico Madrid, sahasında Valencia'yı 2-0 yenerek tur atlayan taraf oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...