Aslan Kupa'da 3 puanı kaptı

Aslan Kupa'da 3 puanı kaptı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray, Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında Tokatspor'u 2-0'la geçerek 3 puanı hanesine yazdırdı

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu ilk maçında Galatasaray, Tokatspor karşısında zorlansa da ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanı kaptı. Sarı-kırmızılı ekip özellikle golcüsü Burak Yılmaz ile birçok net fırsattan yararlanamazken ilk gol, 69. dakikada geldi. Bu dakika öncesinde Burak Yılmaz'a ceza sahası içinde yapılan hareket sonrası hakem beyaz noktayı gösterdi. Penaltıyı kullanan Selçuk İnan ise takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın son anlarında ise büyük bir heyecan yaşandı. 85. dakikada Tokatspor, yüzde yüz bir fırsattan yararlanamazken 86'da hakem yine penaltı düdüğünü çaldı. Bu kez Amrabat'a yapılan hareket sonrası topun başına geçen Selçuk, zeminin azizliği nedeniyle topu dışarı attı. 90+1'de ise sarı-kırmızılıların 2. golü geldi. Bu dakikada Selçuk'un pasıyla hareketlenen Amrabat topu filelere yolladı ve mücadelenin skorunu belirledi: 2-0.


Bruma hastanelik oldu
G.Saray, Bruma'nın sakatlık haberiyle sarsıldı. İlk yarının bitmesine yakın Mutlu İlengöz'ün pozisyonuna müdahale etmek isterken sakatlanan Bruma, oyuna devam edememiş ve yerini Aydın'a bırakmıştı. Elde edilen son bilgilere göre Arena Stadı'ndan koltuk değnekleriyle ayrılan 19 yaşındaki kanat oyuncusu, MR'ını çektirmesi için hastaneye götürüldü.


STAT: Türk Telekom Arena
HAKEMLER: Koray Gençerler **, Uygar Bebek **, Özgür Ertem **
G.SARAY: Ufuk Ceylan **, Hakan Balta **, Melo **, Semih Kaya ***, Bruma * (46 Aydın *), Riera **, Emre Çolak ** (88 İbrahim *), Sneijder **, Selçuk ***, Umut ** (65 Amrabat **), Burak Yılmaz **
TOKATSPOR: Mehmet ***, Soner **, Furkan **, Yaşar **, Caner Turp **, Serkan **, Mutlu * (76 Güven *), Mehmet Öncan **, Haluk *, Mehmet Fuat * (58 Suat *), Recep Yaşar * (63 Gökhan *)
GOL: Dk. 69 Selçuk (pen), 90+1 Amrabat (G.Saray)
SARI KARTLAR: Soner (Tokatspor), İbrahim (G.Saray)



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...