Arsenal'li yıldız Galatasaray'ın gündeminde

Arsenal'li yıldız Galatasaray'ın gündeminde

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Wenger kendisine sadece 1 yıllık kontrat önerince reddetti.

Sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Wenger kendisine sadece 1 yıllık kontrat önerince reddetti. nbsp;Premier Lig'in en iyi sağ beklerinden biri, daha önce Arsenal'den Eboue'yi alan Galatasaray'ın aradığı taze kan olabilir. Serbest kalacağı için çok sayıda teklif alıyor Eboue ile sorunlar yaşayan ve en azından yeni sezon için sağ bek almayı düşünen Sarı-Kırmızılılar Arsenalli Bacary Sagna ile temasa geçiyor "Sagna'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Arsene Wenger kendisine sadece 1 yıllık kontrat önerdiği için bunu geri çevirdi. Ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor. Hatırlayacaksınız, Drogba da Chelsea'den 2 yerine 1 yıllık kontrat teklif edildiği için ayrılmıştı. Sagna, Premier Lig'in en iyi sağ beklerinden biri. Hocası Wenger de bunu defalarca dile getirmişti. 6 yıldır Arsenal'de oynuyor ve müthiş bir tecrübeye sahip."
3 milyon Euro'ya biter
Fransız futbolcunun Amerikan ve Orta Doğu kulüplerinden önemli teklifler aldığını kaydeden Adanır, Galatasaray'ın devreye girmesi durumunda, senelik 3 milyon Euro gibi bir rakam karşılığında bu transferi bitirebileceğini ifade etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...