Arjantinli yıldız seve seve Türk vatandaşı oluyor

Arjantinli yıldız seve seve Türk vatandaşı oluyor

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Pablo Batalla, Türk vatandaşlığına geçme hususunda yeşil ışık yaktı. Türk bayrağıyla poz veren yıldız futbolcu 'Bu kulübüm isterse olur' dedi.

Kayserispor maçı antrenmanı sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Arjantinli yıldız Batalla, Türk vatandaşlığı konusundaki düşüncelerini açıkladı. nbsp;Bu hususta önünde doldurması gereken bir süre olduğunu hatırlatan Batalla, "O süreyi tamamladıktan sonra kulüp de bunu isterse, ben bunu yapmakta bir sakınca görmüyorum. Şu anda dediğim gibi Türk vatandaşı değilim. Onunla ilgili girişimlere de henüz başlamadık. Kulübün bunu benden isteyecek mi? Bunlar öncelikli olması gereken şeyler. Vakti geldiğinde her şey düşünülür" dedi. Yeşil-beyazlı kulübün bunu istediğinin belirtilmesi üzerine Batalla, "O zaman tamam. Kulüp bunu istedi ise yaparız. Ama şuan bunun vakti değil. Doldurmam gereken bir zaman var. Vakti geldiğinde yaparız" şeklinde cevap verdi. Bursaspor ile olan sözleşmenin uzatılmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirten Batalla, Bursaspor'da kendisine çok iyi davranıldığını ve bundan mutlu olduğunu söyledi. nbsp;4 yıldır Bursaspor'da Batalla, kendisini buraya bağlayan sebepleri ise şöyle açıkladı: "Sonuçta ben Arjantinliyim. Kendimi Arjantinli hissediyorum. Ama geldiğim günden beri buraya karşı duyduğum sempati, ailemin burada çok rahat olması, benim rahat olmam, benim için buranın değerini arttıran, beni buralı hissettiren sebepler." Yabancı sayısındaki değişiklikle ilgili bir soru üzerine Batalla, "Yabancı oyuncuların Türk futbolunda kaliteyi arttırdığını söylememiz yanlış olmaz. Her geçen yıl bu oyuncuların kalitesi Türk futboluyla paralel olarak artıyor. Ama tabii Türk oyuncuların oynaması için daha fazla yer açılması fikri bana yanlış gelmiyor" dedi.
"ZORLU KAYSERİSPOR MAÇINA EN İYİ ŞEKİLDE ÇIKACAĞIZ"
Kayserispor maçı ile ilgili de konuşan Batalla, "Bizim için zor bir karşılaşma olacak. Bu tarz milli takım maç aralıklarının ben her zaman iyi olduğunu düşünüyorum. Her hafta maç yaparken bazı tarzdaki antrenmanları yapmaya fırsat bulamazsınız. O yüzden bu tarz boşluklar bazı yoğun antrenmanların yapılması açısından iyidir. En iyi şekilde çalışıyoruz. Bu zor karşılaşmasına en hazır şekilde çıkmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...