Apple yazılım satış stratejisini tamemen değiştirdi

Apple yazılım satış stratejisini tamemen değiştirdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İşletim sistemi Mavericks'i bedava olarak kullanıcılarına sunan Apple Şirketi'nin söz konusu cömertliği, silikon vadisi uzmanlarını şaşkına çevirdi.

Bilişim teknolojileri analisti ve yatırımcı Adam Levy konuyla ilgili olarak dün yaptığı açıklamada şunları söyledi: ''Apple'ın büyük sunumu beklenilen haberleri içermedi. Bizler, İPad ve Mac serilerindeki yenilikleri görmeyi planlıyorduk. Yazılım geliştirme uzmanları için Haziran ayında düzenlenen konferanstan bu yana Mavericks platformunda da herhangi bir yenilik söz konusu değil. Fakat Apple'ın işletim sistemi Mavericks'i kullanıcılarına ücretsiz olarak sunması oldukça dikkat çekicidir. Burada Apple'ın güçlü olduğu tarafı görmek mümkün. Microsoft böyle bir lükse giremez''. Adam Levy'e göre, Apple, yazılımları bedava olarak sunmanın, satmaktan daha karlı ve cazip olduğunu anlamış görünüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...