Antalya emniyeti uyardı: Motosikletlerinizi bırakmayın!

Düzenleyen:
Antalya emniyeti uyardı: Motosikletlerinizi bırakmayın!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Antalya emniyeti uyardı, halkın yoğun olduğu yerlerde bırakılan motosikletler cezai işlem uygulanıp kaldırılacak. Bombalı eylemlerin motosikletle yapılması bu konuda etkili oldu.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, son günlerde meydana gelen bombalı eylemlerin ulaşımı kolay olan motosikletler kullanılarak gerçekleştirildiği belirtilerek, halkın yoğun olduğu yerlerde yaya kaldırımlarına bırakılan motosikletlerin, cezai işlem uygulanarak çekileceği bildirildi.

BOMBALI EYLEMLERİN BAŞ AKTÖRÜ

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, son günlerde meydana gelen bombalı eylemlerin, halkın kalabalık olduğu yerlerde meydana geldiği ve bu eylemlerde ulaşımı kolay olan motosikletlerin kullanıldığı hatırlatıldı.

CEZA UYGULANIP ÇEKİLECEK

Açıklamada, "Vatandaşlarımızın ve ilimize gelen misafirlerimizin can ve mal güvenliğini korumak adına Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli tüm ekip ve motorize timlerimiz ile birlikte halkın yoğun olduğu yerlerde yaya kaldırımı üzerine bırakılan motosikletler, cezai işlem uygulanarak çekici marifeti ile kaldırılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

MAĞDUR OLMAMAK İÇİN BIRAKMAYIN

Mağduriyetlerin yaşanmaması için caddelerde kaldırım üzerine, araç trafiğine kapalı alanlara, vatandaşların yoğun olduğu yerler ile park yasağı olan alanlara motosikletlerin bırakılmaması gerektiği kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...