Altın fiyatları son durum ne? Çeyrek Altın fiyatları bugün, işte son fiyatlar

Altın fiyatları son durum ne? Çeyrek Altın fiyatları bugün, işte son fiyatlar

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Altın fiyatlarında son durum ne. Altın için müthiş tahmin, fiyatlar öyle bir yere gelecek ki... İşte Altın Fiyatlarındaki son durum ve detaylar

Altın fiyatlarında son durum ne. Altın için müthiş tahmin, fiyatlar öyle bir yere gelecek ki... İşte Altın Fiyatlarındaki son durum ve detaylar... Dünya piyasaları ABD Merkez Bankası'nın (FED) olası faiz adımına yönelik tahmin üretmeye devam ederken altının geleceğine yönelik iddialı açıklamalar geldi. Euro Pacific Capital CEO'su Peter Schiff basına verdiği demeçte halen 1225 dolar seviyesinde seyreden altının ons fiyatının yakın gelecekte 5000 dolara fırlayacağını ileri sürdü. Schiff altının sürekli yerinde saymasına FED'in yanıltıcı olarak sürekli gündemde tuttuğu faiz artış kararını gerekçe göstererek, "ABD ekonomisinin ilk çeyreğe yönelik verileri çok kötü geldi. İkinci çeyrekte rakamlar daha da kötüleşecek. FED faizi yakın zamanda artıramayacağını bilmesine rağmen bu söyleminden vazgeçmiyor" dedi.

BASKI KALKACAK

Faiz artışının beklendiği şekilde gerçekleşmemesiyle birlikte altın üzerindeki baskının da ortadan kalkacağına işaret eden Schiff oluşacak trendin altının ons fiyatını da 5000 dolar ve üzerine çıkaracağını söyledi.

'BU ORTAMDA FAİZLER ARTMAZ'

ABD'nin ilk çeyrekte yüzde 0.2 büyüyebildiğine işaret eden Schiff, "Hâlâ faiz artışından bahsetmek yanlış beklentilere neden oluyor. FED 'sanki' faiz artıracakmış gibi davranıyor ama artıramayacak" dedi. unanistan'a dair gelişmelerin yanı sıra Asya tarafında Çin'den gelen teşvik haberleri ve dolardaki zayıflamadan destek bulan altın, geçen hafta boyunca pozitif bir seyir izledi. nbsp;

Altın, Fed'in kısa süre içinde faiz artırımına gitmeyeceğine işaret eden zayıf ABD verileri ve dolardaki değer kaybının etkisiyle geçen haftanın son işlem gününde 1,227.04 dolar ile üç ayın zirve seviyelerini görmüştü. Zirve yürüyüşünü devam ettiren altın, bu sabah saat 09:46 itibariyle yüzde 0,45 oranında yükselişle 1129,47 dolardan işlem görüyor.

İŞTE ALTIN FİYATLARI SON DURUM

Altın fiyatları son durum ne? Çeyrek Altın fiyatları bugün, işte son fiyatlar

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...