Ali Sunal ağlattı: Baba seni çok özledim

Ali Sunal ağlattı: Baba seni çok özledim

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kemal Sunal ile ilgili sosyal medyada birçok paylaşım yapıldı ama oğlu Ali Sunal'ın Instagram'da yazdığı not okuyan herkesi duygulandırdı.

Kemal Sunal doğumunun 70. yılında sevenleri tarafından anıldı. Türk sinemasının efsane ismi Kemal Sunal'ın doğum gününde sevenleri; Twitter, Instagram ve Facebook'taki mesajlarıyla ünlü oyuncunun unutulmadığını ortaya koydu. Bu özel günde sevenleri Kemal Sunal ile ilgili sosyal medyada birçok paylaşım yaptı ama oğlu Ali Sunal'ın Instagram'da yazdığı not okuyan herkesi duygulandırdı. Ali Sunal, "Kemal / Hadi gel, bi kahve içelim" kitabının fotoğrafı ile birlikte şu notu paylaştı: "Babam çok özledim seni. Bu yıl annem sana 70. yaş hediyesi olarak bu kitabı yazdı. O kadar içten anlatmış ki, bize olan hasretimi bu kitapla dayanılır hale getiriyorum. Sen her şeyin nbsp;
en güzelini hak ediyorsun melek babam..."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...